jde vypnout na dálku
při primárním zapnutí oslňuje. Intenzitu jde zeslabit ovladačem. Nepřišla jsem na to, že by šlo zapnout se ztlumeným světlem.

jde vypnout na dálku
příjemný materiál, krásné barvy, praktické dálkové ovládání
zatím nic, bude to dárek
určitě všem doporučuji
kvalita
Syn ma velku radost +++++
Roční syn ho miluje
Dotykové ovládání je trošku otravné a bohužel si lampička nepamatuje nastavení, takže je potřeba při každém zapnutí nastavit barvu a intenzitu
U dcer oblíbený :) chválím dálkové ovládání
Krásné světlo pro děti,hodně funkcí a výhoda je dálkové ovládání.
Dálkové ovládání
USB kabel
Vypínač
Cena!!!
Integrovaná baterie
Krom baterie, parádní světlo pro děti
Skvělá lampička pro děti, dá se nastavit čas svícení 15 min., 30 min. nebo 1 hodina. Za mě super.
Výborné světýlko, rozhodně doporučuji, nejlepší je časovač, díky kterému nemusíme nabíjet každý den. Syn ho miluje, sám si na spaní nastaví barvičku na dálkovém ovládání, spustí časovač a klidně spí. Za nás palec nahoru!
Skvela lampicka i na cesty,je dobijeci a vydrzi fakt dlouho.Da se nastavit barva i intenzita.
Vypadá lépe než na obrázcích. Funguje jak má. Uvidíme, jak se bude líbit dceři
Prozatím nevím o ničem
Superrrrr. Vnučka /1,5 roku / je z lampičky nadšená. Příjemné světlo. Dá se zmáčknout, zase se narovná.
Dcera je z něj naprosto unešená a nadšená.
lampička zajíček bude použita jako vánoční dárek. Zajíček je roztomilý vyzkoušela jsem ho, vše funguje.