Splňuje, co má...
Dobrá cena
Je nestabilní - má nohy příliš u sebe, snadno spadne...
Nemá dole držák na deštníky...

Splňuje, co má...
Dobrá cena
Je nestabilní - má nohy příliš u sebe, snadno spadne...
Nemá dole držák na deštníky...
Vzhled
Špatný materiál. Po pověšení kabátu na jednu stranu, se stojan ohnul.
Za ty peníze super
Volnější zaslepení
Plastové krytky je nutno nasadit tak, jako když se je snažíte našroubovat. Natlačit nejdou...pro případ, kdyby s tím někdo zápolil tak jako já.
Nezabere moc místa, snadná montáž, kterou zvládne i dítě, dobrá cena, dorazil velmi rychle
Velmi kvalitní věc..
Všechny rozměry sedí a proto jednoduchá muntáž
Je to dobrý výrobek
Praskaji maticky z plastu!
Je jednoduchý, snadno a rychle se sestavil, a je snadno přenosný. jsem velice spokojená. Přemýšlím, že do budoucna pořídím další.
výborná věc vejde se na něj hodně věcí a je lépe přístupný i pro děti
dobrá cena
vratký
příště bych volila jiný
Celkově zbozi bylo v poradku.Nic k montáži nechybělo.Mohu doporučit.
cena bohužel odpovídá kvalitě
strašná kvalita, rozhodně nedoporučuji
Rychlé složení
Nedržící koncovky (špuntíky) po každé, když vezmeme bundu někam odletí. Stabilita je průměrná
Za málo peněz hodně muziky, i když není úplně senzační za ty peníze stačí.
Potřebovali jsme do začátku něco na bundy než si pořídíme předsíňovou stěnu. Takže účel splnil.
nestabilní dáte tam kabáty a spadne
Vratký
Líbil se nám
Je lehký a stabilní
Používáme denně
Splňuje všechno, co se od něj očekává.
Klasický věšák, je stabilní, vyhovuje, doporučuji.
Nízká cena
Jen na pověšení drobných lehkých oděvů, ne těžké zimní bundy a kabáty
kvalita
Spokojenost. Věšák je lehký, snadno přenosný a zároveň není vratký, byť jsou kabáty zavěšeny např. jen z jedné strany.
Na některých ramenech (háčcích) nedrží pevně koncové záslepky, ale to lze snadno vyřešit
Poměr cena a efekt je super
rychlé sestavení,hezký vzhled,zabere málo místa,pobere hodně kabátů ,deštníků i holí
musí se dotahovat vruty jemně,neboť se stane že podložka z um.hmoty praskne,ale v dodávce jich je pár navíc ,takže bez problému
celkově spokojenost