Velikost absolutně neodpovídá

Velikost absolutně neodpovídá
Supiš materiál i provedení.
Pro mě je to úplně v pohodě - myslím velikost.
Bohužel pro babičku je to malé, ale za to nemůžete.
Výrobek doporučuji ke koupi, odpovídá ceně i kvalitě a jsem s ním velmi spokojená. Jen tak dál a přeji Vám spousty spokojených nakupujících!!! :-)
na objednané číslo je to velmi malé, takže leží ve skříni.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost korzet ještě vrátit a jakým způsobem. děkuji
Malý
Asi super
Jen jsem neodhadla velikost
Byl mi malý
Denně
Super doporučuji
Pěkný. Materiál elasticky ,
Není moc pevný, měkký materiál, vlni se
Koupila bych si jo znovu , ale zpevňují si jo dalším pevným paskem
Menší velikost než je uvedena
Potím se pod ním jako prase, takže na cvičení fajn
Rozjíždí se cvočky, vyjíždí železná opora, vůbec nestahuje
Na prd, už by jsem si neobjednala.
pro jeho funkci
Nemohu jej nosit,přesto,že mám standardní vel. oblečení M až L, nelze mi korzet zapnout. Nevím,čím si to vysvětlit.Pokud by byla možnost většího čísla,ráda vyměním.
Pro mě nepoužitelný.
Stahuje ale pro mě je vysoký. Tlačí mě do žeber
Spousta háčků k zapínání
Stahuje ale pro malé osoby je vysoký
Mord se zapínáním na háčky
Je moc malý
Plni pozadovanou funkci. Opravdu jsem velmi spokojena.
Funguje to, neroztrhne se, nikde z toho nelezou nitě, za tu cenu dobrý.
Rozhodně nečekejte, že vás to stáhne jako skutečný korzet. Ani nemůže, nemá to kostice ani stahovací šňůrky. Pomůže to dotvarovat pár centimetrů špeku do lepší křivky, ale na boj s nějakými faldy to fakt není.
Na hraní dobré.
Tento produkt bud asi dobrý, bohužel nemám vlaszní zkušenost.
Nemám zpětnou vazbu, byl to dárek
Jen bych asi uvítala možnost vetšího výběru velikosti, XL není až tak zase velký.
nesedí velikost...tak o dve velikosti vetší než skutečně máte
Okraje jsou olemovaný pevnou páskou, tak jsem musela vše vyparat a olemovat gumou, aby korzet splnil účel-pruznost.
Stahuje
Ale jde vydět pod oblečení
Nenosim ho
Je hezký
Číslování vůbec nesouhlasí s velikostní tabulkou a to hodně. Moc mě to mrzí, a ty to zě nejde reklamovat. Takže jsem nespokojená.