Absolutně nefunkční.

Absolutně nefunkční.
ani slovo česky, takže jsem to bez pomoci nedal. Pozor na Cinche, jsou to samice stejně jako na videu, je potřeba propojka.
Videograber je inserován pro použití i pro Windows 10 . Není to pravda . Obal je přelepen firmou z Polska na které je uvedeno použití pto Windows 7,8. Software je zastaralý Čč.3- Nejnovější je č. 10 . Je mi hanba tento produkt , na který jsem se těšil vracet . Dodejte mi novější software funkční pro 10 a bude to v púořádku. Děkuji J. Petržílek.
Čekám na vyjádření zástupce obchodu. Po zkušenostech s ním věřím v solidní jednání. Děkuji. J.P.
přístroj jsme nezprovoznili
nefunkční
Seká se při přehrávání videa
Už bych si to nekoupil je to málo použitelné
10 hodin 22 let starého videa přehrání na usb fukuje dobře
To malé instalacini cd chce lepší mechaniku ale jde ,z cd zkopírovat na flašku a z té zpustit instalaci podle priloženeho návodu potom zadat kódy product /6 okének/ OK a je to
Levný a když nepůjde, tak to nebude bolet.
Zatím se mi ho nepodařilo zprovoznit. Nejsem aiťák, tak nevím kde je chyba. Nemá návod v češtině.
Snad zastaralý software
Za tu cenu a funkci převodníku je to super.
Z CD (ktere je mini!) nelze nijak nainstalovat program!
Usb napajeni velikost a cena
Pracuje jak má.
Zatím nemůžu ohodnotit, protože nelze nainstalovat software. Zkušební verze z internetu šla v pohodě, ale je jen na 30 dní a středem videozáznamu je logo výrobce. Zkusím nainstalovat na jiném PC, jestli není chyba na kompu.
Dle Vašich reklam je jeho používání jednoduché.
Chybí manuál v češtině.
Výrobek je možná fajn, ale bez pořádného návodu je zcela k ničemu.
pouze win 7 /8 nelze vista.nepodařilo se nainstalovat z přiloženého cd ,musel jsem stáhnout program z netu. zařízení funguje dobře ale chtělo by to k němu lepší program
program z cd nešel nainstalovat
jako nouzovka se to dá
Dělá to co jsem očekával.
Jsem s tímto produktem spokojen.