Video redukce Recenze ISO 7472

Recenze ISO 7472

Optický audio převodník funguje dobře jak pro domácí, tak pro profesionální aplikace. Bude užitečný všude tam, kde je potřeba  změnit digitální signál z koaxiálního nebo optického na analogový. Převodník digitálního zvuku bude užitečný zejména v případě, že máme zvukové vybavení starého typu (s konektorem RCA) a moderní zařízení se vstupem Tosling nebo Coaxial.

Registrovaný uživatel17. července 2022

Ani nevím...

Po týdnu přestal fungovat neznámo proč, absence propojovacího kabelu k reprosoustavě, za ty peníze mohl pracovat aspoň měsíc

Registrovaný uživatel15. května 2022

Nestihl jsem ho zapojit, nemám koncovky, musím je sehnat

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Prevodnik funguje na 100%

5V napájení - vadné

Registrovaný uživatel21. března 2022

Postihla mne poučka pana Marphyo : co se může pokazit se pokazí se pokazí a co se nemůže pokazit se pokazí taky. Produkt jsem reklamoval a reklamace byla vyřízena promptně dodávkou nového zboží bez poplatků.

Doporučuji nákup u firmy FREVER TRADE s.r.o. . Závěr - kudy budu chodit, tudy ji budu chválit.

Registrovaný uživatel22. února 2022

splňuje očekávané. Funkční.

Registrovaný uživatel8. února 2022

funguje bezchybně

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Fungovalo to necelý týden, Bohužel jsme si neschovali účtenku, tak nemůžeme rekkamovat.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Jednoduché zapojení

TV hraje přes repro od věže né hladitě, možná slabší výkon zesilovače ve věži, ale na poslech v bytě dostačující.

Výrobek doporučuji.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Kvalitní, dobrý zvuk

Zboží ok

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

překvapilo mě kvalitní zpracování - kovový obal (žádný plast) super cena vše funguje jak má

Registrovaný uživatel19. října 2021

Intenzivně svítící dioda, ale dá se přelepit,nebo schovat.

Poměr cena výkon dobrá

Registrovaný uživatel12. srpna 2021