Výrobník sody Recenze iSi Retro Classic 1 l

Recenze iSi Retro Classic 1 l

Retro sifonová láhev iSi Classic je estetické stylové příslušenství, které díky svému atraktivnímu retro vzhledu přitáhne pohledy na každém stole. Je ideální nejen domů, ale i do baru, kanceláře či jednací místnosti. Během okamžiku pomůže uhasit žízeň osvěžující šumivou sodovkou. Lze použít též k nástřiku long drinků, koktejlů, vinných střiků, ovocných šťáv či skotských.

evotockova4. srpna 2025

Láhev je vynikající, bombičky by mohly být levnější

111majka3. prosince 2024

jsem spokojená...znám ho

myslela jsem že bude větší.... na 1litr vody

ujde to

juraj.holly4527. září 2024

Som veľmi spokojný so sódovkou.Ešte mám 8 bombičiek.

Neviem o nich.

Všetko je tak ako má byť.

Milan Heřmanský12. srpna 2024

Sifonová lahev je o 100 % lepší, než Soda Strem. Myslel jsem, že se již ani nedělají, ale jsem mile překvapen jaký je výběr, a že se dají sehnat i náhradní díly.

Pouhý nedostatek konkrétně u této lahve je, že je pouze na 1 litr, ale to je detajl.

Výhoda této lahve je, že je do ní vidět, a že vždy když se člověk chce napít, tak je vždy připravena pod tlakem CO 2. U Soda Strem je toto hrubý nedostatek, protože když se chcete napít, tak musíte odšroubovat lahev a všechen tlak uteče, a pijete jen običejnou vodu.

geratjaroslav03. června 2024

Vysoká kvalita nápoja a mteialu

Veľmi spokojný

jiri.psota23. března 2024

Vypadá opravdu krásně a vzbuzuje spoustu vzpomínek na dětství :)

martin.kurucz18. prosince 2023

kvalitný produkt za super cenu

Registrovaný uživatel9. září 2021

Jsem naprosto spokojen

Registrovaný uživatel16. července 2021

Chuť má mnohem lepší než str.....soda

Láhev je malá.

Registrovaný uživatel19. ledna 2020

My jsme s lahví spokojeni. Jen na mě by mohli být bublinky jemnější, takže si to ředím půl na půl vodou z vodovodu. Láhev funguje dobře, ovládání je jednoduché.