Funguje skvěle....týden jsem byla na dovolené bez obav. Truhlíky s Petuniemi krásně kvetou .
Po spuštění je čerpadlo trochu hlasitější. Na balkoně by to mohlo sousedům možná vadit.
I přes hlučnost doporučuji.

Solární zavlažovací systém Irrigatia SOL-C12L funguje spolehlivě a ušetří čas při zalévání. Většina uživatelů oceňuje jeho jednoduchost a nízkou spotřebu vody, ale někteří zmiňují nutnost dokoupit delší hadičky a ručně nastavovat parametry zavlažování. Hlučnost čerpadla může být v některých situacích nevýhodou.
I přes hlučnost doporučuji.
Funguje presne ako má a akú som mal predstavu.
Doporučujem!
Super funguje bez problémov
jdenoduchost
Dobrý přístroj
Zatím ještě není v provozu.
- chtěla jsem vyzkoušet jiný typ solárního zavlažování, mám už systém Esotec Water Drops 10110
- není zapotřebí přívod elektřiny a vodovodního řadu
- produkt používám v sezóně denně
- voda proudí jen po kapkách, není velká spotřeba vody (IBC kontejner 1000l mi vydržel 2 měsíce)
u systému SOL - C12L si člověk musí vyzkoušet nastavit kolikrát denně a jak dlouho bude systém zavlažovat
- již zmíněný systém Esotec Water Drops se mi zdá být jednodušší na ovládání ( systém sám zavlažuje 2xdenně, jen si nastavíte dobu, jak dlouho má čerpat vodu). Po vychytání doby nastavení jsem spokojená i s tímto produktem. Na zahradu dojíždíme většinou v So a Ne, proto mi tento systém ušetří čas během týdne, kdy nemusím jezdit zalévat.
Funguje. Super
Hadičky krátké. Rovnou přikupte 5 m.
Po dvou týdnech přestal fungovat.
Velké očekávání, velké zklamání.
super bez problemou fungoval pat sezon .Chystam sa vymenit baterky a az bude fungovat aj po vymene bateriak tak dam aj pat hviezdiciek.
nevýhody,že na zimu ho musim skladať,lebo každý rok ho používam na tie isté kvetináče a zbytočne sa namordujem,kým ho zase nastavím:)
pri odchode na dv naozaj nemam starosť o kvety na terase a druhá nesporná výhoda ušetri mi najmä čas ,pobehovania s krhlou. Len skontrolujem ci kvapká a je zaliate:)Mohlo by byť samozrejme lacnejšie:)
Funguje bezvadně používám již druhy rok a naprostá pohoda