Literární biografie Recenze Iron Man: Moje jízda s Black Sabbath - nebem i peklem - Tony Iommi (2021, pevná)

Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost. Tony Iommi mluví upřímně a o svém drsném dětství, nehodě, která mu málem ukončila kariéru, neúspěšných manželstvích, osobních tragédiích, bitvách se závislostí, kamarádech…

Registrovaný uživatel12. září 2024

Oprášil jsem si vzpomínky z mládí.Super kniha

David Chovančík25. prosince 2022

Zajímavé pohledy, které člověk zatím neznal.

Základní chyby jako "po turné Cross Purposes se Bill zase přidal k Ozzymu"! K Ozzymu se samozřejmě přidal Geezer! Nebo " v roce 1977 zavolala Sharon a plánovala koncerty s Mikem Bordinem"! 1977 a 1997 je fakt rozdíl! Kdyby si to před vydáním přečetl nějaký fanoušek a opravil ty bláboly, nebylo by to na škodu! Takhle trochu fušeřina.

Registrovaný uživatel2. září 2022

Ano mě se to líbí.

Jde o to, strašně krátké kapitoly. A navíc ty kapitoly někdy nenavazovaly.

Registrovaný uživatel1. února 2022

Četl jsem Ozzyho, tak jsem rád i za druhý pohled a vzpomínky na vznik a historii kapely. Dost se to liší, v tom je to zajímavý.

Proti Ozzymu je to nudné čtení, až bych řekl špatně napsaná kniha. Nebo špatně přeložená, nedokážu posoudit.

Přečtěte si Já, Ozzy a fakt se pobavíte. Zde se jen něco dozvíte...

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Skvělá knížka, výtečně se čte, obsahuje spoustu zajímavých informací, jedna z nejlepších knih s tématikou rocku

Doporučuji každému, kdo má rád hard rock, metal, Black Sabbath