Robotický vysavač Recenze iRobot Roomba 980

Recenze iRobot Roomba 980

Roomba 980 je první robotický vysavač od iRobotu s inteligentní navigací pomocí kamery, s výkonnou lithiovou baterií, ještě vyšším sacím výkonem pro úklid až 185 m² podlahové plochy. Je vybaven smart technologií, aplikací iRobot Home a navigací iAdapt 2.0 s vizuální lokalizací. Klíčové vlastnosti - smart technologie - navigace iAdapt 2.0 - vysaje až 185 m² - akustická a optická detekce…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Spolehlivý pomocník do domácnosti, na jehož výsledky se můžete spolehnout. Umožňuje celou řadu individuálního nastavení, takže by výsledky měly být vždy uspokojivé. Disponuje HEPA filtrem i možností dvojitého přejetí, což je vhodné do domácností se zvířaty. Robota i aplikaci je možné nastavit do českého jazyka. Nevýhoda je skutečně vysoká pořizovací cena.

Více na CoVybrat.cz

Wi-fi

HEPA filtr

individuální nastavení uklízecího režimu

cena

držadlo

Pavel17. července 2022

Úspora času. Uklidí i tam,kam se s klasickým vysavačem těžko dostanete.

Máme všude dlažbu a nevýhodou je jen jeden kartáček. Drobky si odhodí do již uklizeného prostoru a ty už neuklidí. Neustálé přejíždění z místnosti do místnosti také není praktické. V nastavení režimu úklidu na auto, běží stále na plný výkon ačkoliv jezdí po dlažbě a ne po koberci a proto mu baterie nevydrží tak dlouho,o hlučnosti ani nemluvím. Rodiče mají salente o tři tisíce levnější a uklidí lépe. Za mě se dá pořídit levnější a lepší robot.vysavač.

Máme ho rok , ale dnes už bych zkusil jinou značku. Za ty peníze koupíte určitě kvalitnější.

Registrovaný uživatel23. února 2021

Měl jsem starší model roomba 581. Velký technický pokrok.

Není lokalizace do ČJ

Registrovaný uživatel22. února 2021

Velká spokojenost.. přejede i prahy.. a v případě, že nedokončí úkol, po odstranění prachu či nabití začne tam.kde skončil a dokončí úkol..

Nevejde se pod topení (máme jej nízko)

Registrovaný uživatel16. února 2021

vyhovovaly nám jeho funkce, vysáváme každý den, velmi nám usnadní práci (já jsem na vozíku a dcera má dvě malé děti)

zatím žádné nedostatky, uvidíme do budoucna

Registrovaný uživatel9. února 2021

Spokojenost, jsem ráda, že jsem si ho koupila.

Registrovaný uživatel5. února 2021

Uklízí jako čert.

Výborný pomocník v domácnosti.

Registrovaný uživatel3. února 2021

Je vynikajici a dobře vysava jsem spokojena

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Roombu jsem pořídila, protože máme doma dva pejsky, kteří běhají neustále dovnitř ven a nebavilo mě, denně vysávat nebo zametat. Vysaje toho opravdu hodně a překvapilo nás, co všechno dokáže vytáhnout za nečistoty z koberců. Doma máme převážně dřevěnou podlahu a dlaždice, to vše dokáže krásně roomba vysát. Dva gumové válečky místo kartáčů jsou k nezaplacení, nezamotávají se do nich chlupy ani vlasy, poté je čištění hračka. Koš na bordel je také dostatečný i když u nás při velkém výskytu chlupů ho v půlce vysávání vysypávám. Používáme ho každý den.

Je škoda že robot nejde pustit do místnosti kterou zrovna chcete uklidit musíte ho vzít a odnést ho tam. Vráží poměrně dost do věcí a už ho máme dost omlácený to ho používáme necelé dva měsíce. Vrací se do místností kde už na začátku uklidil a pak zase jede pokračovat na konec bytu akorát zbytečně vybíjí baterii.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Dá se zapnout i když nejste doma.

Před tímto robotem jsem měla iRobot Roombu starší typ se štětinovými válečky. Lépe uklízel. Tento zanechává místa neuklizená a navíc je hlučnější.

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Uklidi dobře, má sensor proti padu ze schodů. Nyní je za dobrou cenu. Servis a svoz v zaruce zdarma. Ovládání vifi

První model mi po 4 letech totálně odesel, oprava dost nákladná. Denně vysává velkou plochu

Celkové doporučuji, není nad to se každý den vrátit do čistého domova

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Roombu 980 jsme si s manželkou vybrali na základě pečlivého průzkumu dostupných hodnocení robotických vysavačů na internetu. Vedle technických parametrů, šikovnosti a uživatelské přívětivosti vysavače rozhodl velmi příznivý poměr cena/výkon. Nákupu rozhodně nelitujeme a s jistotou můžeme doporučit. Vysavač používáme 3x týdně.

Žádne jsme dosud neodhalili.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Tento produkt jsem si vybrala z důvodu mnohaleté spokojenosti s předchozím modelem. Vyniká především precizností úklidu a v členitém terénu si dokáže velmi dobře poradit. Je používán téměř každý den, někdy i 2x za den v domácnosti s velkým psem.

Hlučnost

iRobot Roomba 980 je opravdu špička, mezi robotickými vysavači. Měla jsem možnost si odzkoušet více vysavačů od různých výrobců a iRobot Roomba byla, je a bude vždy pro mě jasná volba.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Oproti starší verzi řady 700 podstatné zvýšení výkonu a účinnosti vysávání Díky kameře je šetrnější k nábytku, který vcelku spolehlivě rozpoznává Oproti starší verzi řady 700 má jednoduché čištění kartáčů (válců), vlasy a chlupy se jen snadno stáhnou dolů Pro mě pohodlné programování na mobilu, u starší verze to přes tlačítka na robotu nebylo tak komfortní Neskutečně robustní, spadl mi ze 3 metrů - stáhl menší ubrus na chodbě ze stolku, zamotal se do něj a přejel přes hranu schodiště a volným pádem dopadl dole na zem. Odpadly nacvakávací plasty, nacvkl jsem je zpět a má drobnou prasklinu v odpadkovém koši (vzhledová záležitost). Nevěřil bych, že to tak snadno zvládne. Robot používáme jak na hladkých podlahách, tak na kobercích, průměrně 2x týdně. Má češtinu, což se občas někomu může hodit.

Obecně jsem nebyl nadšený, že mobilní aplikace přestala fungovat a musel jsem vytvořit novou registraci (že by únik dat?). Od té doby je připojení k WiFi stabilní a funguje k plné spokojenosti. Cena by měla být nižší. Když vysává na plný výkon, pak je dost slyšet

Už první starší robot pro nás byla velká pomoc a říkali jsme si, jak jsme bez robota mohli být. Systém napájení a baterie je vyladěný, ten první starší robot bez zadýchání funguje 3 roky. Opravdu nejvíc oceňuji jiný systém kartáčů (bez štětin) s luxusním čištěním. Radost robota používat.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Kvalitně odvedená práce

Hlučnost

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Spolehlivý ,jednoduchý , kvalita úklidu vyhovuje

Blbne komunikace s aplikaci v telefonu

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Dobře vydává.

Cena nd

Registrovaný uživatel19. listopadu 2020

Ovládání přes aplikaci tento model má nejsilnější baterii a vydrž při najetí na koberce znásobi saní super

Je hlucnejsi ale to řeší časové nastavení vysavani když nejsme doma

Registrovaný uživatel28. dubna 2020

Umí vysát prach a podobné lehké nečistoty a jen na to jsem ho koupil. Doporučuji - Konec chození se smetákem a lopatkou. Žádný dnešní robot nezvládne plnohodnotný úklid, to je snad jasné. Nemá smysl kupovat jinou značku, ani dražší model iRobot. Lepší je jen AEG RX9, a to znatelně, ale ta cena …. (i ten je ale daleko od plnohodnotného úklidu).

Není schopen zaparkovat do dobíjecí stanice (pouze ji posouvá bokem), není-li podlaha v dokonalé rovině - stačí minimální nerovnost, opravdu neznatelná. To je velká ostuda iRobot. V tmavých místech je třeba rozsvítit, jinak tam nezajede a neuklidí. Nesystematický pohyb - začne uklízet v jednom pokoji a pak přejede do dalšího, a pak se vrací to dodělat atd. Najezdí tedy zbytečně hodně navíc a to stojí i dost času. Oproti konkurentům (kromě AEG), ale uklidí všude. Pokud jste náhodou doma, vyřeší to virtuální zeď.

Doporučuji, ikdyž s výhradou, pokud máte možnost robota parkovat na dokonale rovné podlaze.

Registrovaný uživatel29. prosince 2019

Je to úžasná věc. Jen doporučuji.