Vybrali jsme si ho pro jeho jednoduché používání. Má snadné ovládání, což nám vyhovuje. Používáme ho asi třikrát do týdne.
Máme ho jen krátce, tak zatím žádné negativní zkušenosti.
Zatím jsme s výrobkem spokojeni.

Máme ho jen krátce, tak zatím žádné negativní zkušenosti.
Zatím jsme s výrobkem spokojeni.
Za slušnou cenu dobře vysává..
Hlučný, vysoký
Levný vysavač, který uspokojí nenáročného uživatele. Ten, kdo doteď žádný robotický vysavač neměl, bude překvapený, kolik toho najde a vysaje - hlavně prachu.
chybí mi časovač, aplikace, a mapování místností=optimalizace, výběr kam jet a kam ne ...
poměrně hlučný
překážky "hledá" nárazem
najíždění na dokovací stanici je pro něj občas oříšek
Základní model, splňuje, co jsem od něj čekal. Nákupu nelituji, příští robot bude z vyšší modelové řady.
velká nádobka na úklid, vysaje chlupy od psa, prach, vlasy, dlouhá výdrž vysaje na jedno nabití celý byt 90m, nižší práh přejede bez problémů
základna není moc stabilní, někdy má problém do ní zajet, ale nakonec se trefí, do kabelů se zamotá, musí se odstranit
jsem moc spokojená
Tento produkt jsem si vybrala, jelikož jsem byla spokojena s produktem iRobot 555, který výborně sloužil 8 let
žádne zápory a nedostatky
Je výborným pomocníkem pro úklid domácnosti
celkem dobře vysává
Vysaje veškerý prah a nečistoty
Občas má problém trefit zpět na základnu
No byl to dárek pro dceru, je spokojená má velkého psa a kocourka. Tak chlupů je víc než dost, ale vysavač prý zvládá uklidit co po nich zbyde na podlaze..:))
zatím nic
jen pes ho umí spustit čumákem , tak někdy luxuje když nemá :)))))))))
to ale není vada vysavače.
spokojenost svou práci zvládne:)
dobrý na běžný každodenní úklid koberců s nízkým vlasem, překonává nerovnost nebo přechody koberců bez problémů
zatím nic, funguje jak má
dostačující pro nenáročné spotřebitele
Přemýšlím už nějaký čas a na žádné klady tohoto stroje si nemůžu vzpomenout. Snad jen to, že nemá žádné wi-fi nesmysly, my na tohle propojování věcí denní potřeby s okolním světem fakt nejsme a vyhledáváme cíleně právě "hloupé" spotřebiče.
Neuvěřitelně hlučný, slyšela jsem ho i přes dvě místnosti se zavřenými dveřmi. Funkce "čištění skvrn", kvůli které jsme si tento model pořídili, absolutně neměla efekt. Špatně řešený koš na sběr nečistot, nebylo možné ho kvůli integrovanému motoru dostatečně vymýt. Uklízí sice jen hodinu na jeden cyklus, ale zato jezdí rychle, tak jsem si nejdřív myslela, že teda uklidí rychleji, ale ne, úklid byl sotva průměrný, ovšem to rychlé ježdění nám brzy začalo lézt na nervy, robot se všude motal. Na práh sice vjel, ale už z něho nedokázal odjet, protože nejspíš detekoval schod, takže se tam jen plácal a musel ho někdo vyprostit. Na nabíjecí stanici trefil tak ve dvou z pěti pokusů a když to "nedal" napoprvé, tak už neměl šanci, tj. stále dokola kolem ní kroužil a zkoušel najet, dokud někdo nepřišel a neulehčil mu to trápení tím, že ho na stanici posadil. Robot je poměrně mohutný a těžký, lesklá vrchní část stroje nemá žádnou ochrannou samolepku, tudíž snadno sám sebe při projíždění pod nábytkem poškrábe. Ten náš kousek byl ještě navíc docela psychopat - sám se bezdůvodně během chodu vypínal, ukazoval nám červené vykřičníky, aniž by mu k tomu kdokoli dal důvod, sám ovšem také sjížděl z nabíjecí stanice a vysával, když to po něm nikdo nechtěl! Okamžitě jsem ho poslala zpátky a teď řešíme s obchodem vrácení peněz.
Byl to náš první "značkový" robotický vysavač a teda čekali jsme podstatně víc, i když je to "nižší" řada. Vráceno ve 14 denní lhůtě a irobot už mi nesmí přes práh a to ani kdybych ho dostala darem. Navrátili jsme se opět ke značce Vileda, která má navíc i funkci tichého chodu, kterou jsme si s manželem náramně oblíbili.
Vánoční dárek
Je malý, skladný a lehký na manipulaci.
Ušetří čas a energii.
Koberec zároveň vykartáčuje.
Musí se uklidit věci z podlahy.
Do některých úzkých míst se nedostane.
Nevysaje seno.
Není určen pro oberec s vysokým vlasem.
Jsem s robotem spokojená, vysává dobře, zvlášť nízký koberec. Na hladké podlaze trochu prach rozfouká , ale následně ho stejně vysaje.
Neboť mám v bytě také vysoký koberec, musím vysát zvlášť tento koberec a zvlášť okolí ( vysavač hranu koberce považuje za překážku). Ale to jsem při nákupu očekávala.
Doporučuji každému , kdo má volné podlahy a nechce se mu tahat těžký vysavač.