Dávkovač mýdla Recenze iQtech S250

Recenze iQtech S250

Čistota, hygiena, vysoká estetická úroveň a pohodlné použití – to je bezdotykový senzorový dávkovač iQtech Style. Zkuste odhadnout, jaké množství bakterií nebo mikrobů na Vás číhá na nádobě s tekutým mýdlem a kolik lidí před vámi se dotklo tlačítka na dávkovači. Tomu je nyní konec. S bezdotykovým senzorovým dávkovačem již nebude přenos mikrobů možný a znamená konec všem možným nákazám.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Náhrada za stávající (stejný typ).

Registrovaný uživatel9. října 2021

*cena *vzhled *velikost

Bezvadný pomocník do kuchyně!

Registrovaný uživatel25. září 2021

Vypadá hezky

Na klasickém umyvadle špatně stojí (kolíbá se) při některých úkonech např. čištění zubů, mytí rukou pod kohoutkem atd. je blízko tak dávkuje mýdlo.

Jinak dobrý výrobek ale chtěl by umístit jinde ne na malém umyvadle

Registrovaný uživatel31. května 2021

Bohuzel zadne

Slaby výkon Vypinalo se i kdyz jsem se vypinace nedotkla. Kdyz jsem dala hustejsi mydlo, tak to pro jistotu neteklo vubec, ani pri vlozeni novych baterek.

Tenhle davkovac opravdu nedoporucuji. U nas letel do koše.

Registrovaný uživatel11. května 2021

Žádné pracuje přesně jak levnější modely

Neustále bliká dost velké světlo červené. Poprvé jsem se ho v noci v koupelně lekla co se to děje. Levnější model má jen malou kontrolou která svítí /poplasne ne bliká/aby bylo vědět že je dávkovač zapnutý

Nikdy bych si ho už nekoupila a nikomu že svých známých nedoporučila. Levnější udělá tu samou službu a bez blikání!!!

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

nefunguje,vrátil jsem ten křáp.

havárie

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Je malý a nevydrží dlouho na baterky