RC model vrtulníku Recenze IQ models Vrtulník s navijákem a závěsným košíkem RTF

Recenze IQ models Vrtulník s navijákem a závěsným košíkem RTF

Tento model je nádherně zpracovaný infra vrtulník, je tedy vhodný na doma. Jeho rozměry jsou 23 x 12 x 5 cm a je vybaven navijákem, na který se dá zapojit košík. Jedná se o 3,5kanálový model, který je vyroben z odolného plastu ABS. Má snadné ovládání a je vybaven LED osvětlením, takže zvládne záchrannou akci i ve tmě.

pavel.skalice3. června 2025

nelétá, stále chce letět vpřed a nevydrží na místě. Už při vzletu udělá kotrmelec.

petr.f1. června 2025

Cena, pořídil jsem ho asi za 400kc

Je poměrně těžké i po delší době zvednout ho ze země a udržet ho tam alespoň minutu. Pro děti to zrovna moc neni. Chybí Český návod, ten se musí hledat a liší s cizojazyčným, který je přiložen.

Znovu bych ho určitě nekoupil.

lewis30. ledna 2025

makačka na ovládání výšky ale je to sranda koupil jsem dva a u jednoho trochu zlobí zadní vrtulka asi špatnej kontakt, bude reklamace ale ještě jsem se k tomu nedostal. Při předchozí reklamaci, kdy mi byl zaslán omylem jiný RC Bagr, vše proběhllo rychle a OK

Aloe.bene7. října 2024

Dárek pro vnuka