RC model auta Recenze IQ models Buggy Across Storm off road 2,4 Ghz 1:12 modrá/černá

Recenze IQ models Buggy Across Storm off road 2,4 Ghz 1:12 modrá/černá

Tento krásně zpracovaný model s pohonem všech 4 kol je vhodný pro každého. Plně proporcionální ovládání vám zaručí opravdový požitek z jízdy. S tímto modelem se nemusíte bát jet kdekoliv, pouze do mokra doporučujeme použít sprej nanoprotech. S akumulátorem 1500 mAh 7.4V Li-ion zvládne model jet na plno po dobu 15 minut.

J.Rydlo5. prosince 2023

Pěkné provedení Odolnost vůči vodě a sněhu Slušná světelná výška podvozku

Registrovaný uživatel16. března 2023

Vkládání baterie Podvozek Opravdu 50 km/h

Krytí serva a motoru

Registrovaný uživatel18. února 2023

Snadné zapnutí, rychlé spárování s ovladačem. Rychlé, výkonné,, vyjede snad všechno. Super je osvětlení pro viditelnost za tmy. Vydrž baterií není zlá. Příjemné proporcionální ovládání. Super věc, že lze omezit rychlost, zvládne jej ovládat i malé dítě. Dobré zpracování.

Často se musí seřizovat kola pro jízdu rovně, samo zatáčí (lze přes dálkový ovladač). Je vyšší, tak při rychlé jízdě v terénu má tendenci se převracet, ale třeba je to rukama.

Zábavné auto za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Poměr cena výkon.. Velmi odolná!

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Zpracování Rychlost a možnost její regulace Ovladatelnost

Při jízdě dopredu pokud dáte hned zpátečku tak nebrzdí, ale opravdu hned couvá

Výkon cena super model…všem se libi

Registrovaný uživatel9. září 2022

Výborná ovladatelnost Skvělý designe Vysoká maximální rychlost Vše co jsem od tohoto modelu očekával jsem dostal

Registrovaný uživatel28. května 2022

Špatná přední náprava ,již mi praskla . Příliš moc rychlé,když ubereš nemá výkon

Registrovaný uživatel8. března 2022

výdrž baterie překvapila auto je opravdu rychlé kvalitní provedení je výhodou pro nezkušené uživatele (model už přežil několik úvodních karambolů) dobře zvládá terén (např. les mimo cesty)

hodně citlivé řízení (minim. pro děti) konektor baterií je hodně malý resp. mohl být větší nebo s nějakou jednodušší aretací (trošku náročnější manipulace při výměně baterií)

koupila jsem 9ti letému synovy jako první RC model a jsme velmi spokojeni