Poruchove a RC obchod vam neuzna vymenu i v dobe zaruky a maji pripravene pravni oddeleni kdyz to chcete vymahat soudne tak to vyjde draz nez samotne zbozi maji to dobre spocitane RC uz nikdy

Vyzkoušela jsem na lesní cestě,cyklostezce,na ledě. Velmi dobře sedí,nepodjíždí,neklouže. Zatím vše funguje jak má.
Pro ženu těžší a do středně velkého kufru auta se nevleze,musí se uvolnit část zadního sedadla. Při rozjezdu s citem,mohla by se stavět na zadní. Chybí návod v Češtině a ani na internetu se nedá dohledat.
Doporučuji,celkově velmi dobrá.
Design
Reálný dojezd 30 km. Indikátor nabití špatně ukazuje, ze 3 dilku spadne na 0 a kolobezka se zastaví.
Vráceno
design, bytelná, projede skoro všude
odpružení, výdrž baterie v náročnějším terénu
Libili se mi parametry vzhled
Síla dobrá ovladatelnost zvládá i kopce při mé váze 93kg
Takřka dene
Zatím v ničem
Žádné mám krátkou dobu
Skvělá kolobezka dobrej vzhled zatim jsem zadnou nepotkal docela budí pozornost ze začátku jsem respektoval dravost spokojenost*****