Elektrokoloběžka Recenze IQ models Bongo Z OFF Road

Recenze IQ models Bongo Z OFF Road

Unikátní model Bongo Z OFF Road s nosností až 120 kg má 2x silnější motor než ostatní koloběžky tohoto typu, do kopce tedy ani nezaváhá. Elektrická koloběžka série Z OFF Road vás doveze kamkoliv. Díky vysoce odolným terénním pneumatikám 12" a s výkonem až 800 W to nebude problém. Pokud je váš cíl dojezd více než 40 km, jednoduše lze akumulátor vyměnit.

6fa6ny614. března 2024

Poruchove a RC obchod vam neuzna vymenu i v dobe zaruky a maji pripravene pravni oddeleni kdyz to chcete vymahat soudne tak to vyjde draz nez samotne zbozi maji to dobre spocitane RC uz nikdy

Varianta zelená
Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Vyzkoušela jsem na lesní cestě,cyklostezce,na ledě. Velmi dobře sedí,nepodjíždí,neklouže. Zatím vše funguje jak má.

Pro ženu těžší a do středně velkého kufru auta se nevleze,musí se uvolnit část zadního sedadla. Při rozjezdu s citem,mohla by se stavět na zadní. Chybí návod v Češtině a ani na internetu se nedá dohledat.

Doporučuji,celkově velmi dobrá.

Registrovaný uživatel16. října 2021

Design

Reálný dojezd 30 km. Indikátor nabití špatně ukazuje, ze 3 dilku spadne na 0 a kolobezka se zastaví.

Vráceno

Varianta zelená
Registrovaný uživatel28. července 2021

design, bytelná, projede skoro všude

odpružení, výdrž baterie v náročnějším terénu

Registrovaný uživatel6. září 2020

Libili se mi parametry vzhled Síla dobrá ovladatelnost zvládá i kopce při mé váze 93kg Takřka dene

Zatím v ničem Žádné mám krátkou dobu

Skvělá kolobezka dobrej vzhled zatim jsem zadnou nepotkal docela budí pozornost ze začátku jsem respektoval dravost spokojenost*****