Spokojenost po všech stránkách, není co dodat.

Spokojenost po všech stránkách, není co dodat.
Bezvadný popis .Ideální pro studny s železitou vodou.Pro mne novinka
Doufám,že bude fungovat jak popisujou.
Snadná motáž.
Patice která drží nádobku s filtrem je tenká a mám obavu, že při časté výměně filtrační vložky se zlomí. Měl jsem silně dotaženou nádobku a byl problém jí rozmontovat, držák se kroutí. Vadí mi i to, že z nádobky při demontáží teče voda i když dopředu upustím tlak. Kde dostanu nové filtry?
Zatím krátce, ale zdá se, že kámen se tolik neusazuje.
Pekny,kvalitni produkt
Mohu jen doporucit
Nenašel jsem žádnou kladnou věc
Nefunguje. Vodní kámen se usazuje dál a není to jen ten povlak, co deklaruje výrobce. Prostě vyhozené peníze.
Po vyvaření konvice je do týdne vodní kámen zpět, sprchový kout stále od vodního kamene i po důrazném vyčištění
Opět jsem si naběhl na nepravdivou nabídku
Zatím jen namontovano, montáž a těsnost bez problémů
Doopravdy funguje. Výrazný rozdíl v kvalitě vody je poznat již po umytí vlasů.
Nic jsem zatím nezaznamenal.
konečně něco funguje
Snadná instalace
Dodáno vše potřebné (ventily, spojky)
Rychlé dodání
Jednoduchá a rychlá výměna filtru
Zatím používáme krátkou dobu.doufáme,že budeme spokojeni
Snadná montáž do stávajícího řádu.
Plastový držák je fórovej. Očekával jsem větší účinost.Test na tvrdost vody před montáží a měsíc po montáži se liší jen nepatrně.
Průměrný výrobek.
Jednoduchá montáž, funkční, změna patrná cca po 10 dnech
Potřeba v dodávce objednat filtry pro filtr před vlastním zařízením, které mají životnost cca 3 - 6 měsíců
podle popisu by zařízení mělo ušetřit jak material tak práci na odstranění vodního kamene. Výsledky se snad dostaví brzy ... věřím!
IPSKalyxx je lepší než jsem předpokládal,.produkt je stále zapojený v potrubí.
Upravuje vodu slušně změkčenou.
Voda je chutná
Zaschlé kapky jsou stále,nebo jednolitá šeď
Opravdu funguje, viditelné už druhý den.
Vyšší cena, od konkurence seženete levnější.