Test akvarijní vody Recenze Invital Elektronický pH tester

Recenze Invital Elektronický pH tester

Invital Elektronický pH tester je praktický nástroj pro měření pH hodnoty vody ve vašem akváriu. Tento tester je navržen tak, aby poskytoval přesné výsledky pouhým ponořením do vody, což usnadňuje pravidelnou kontrolu kvality vody. Tester je kompaktní s rozměry 152 x 30 x 21 mm, což umožňuje snadnou manipulaci a skladování. V balení naleznete jeden kus testeru, který je připraven k okamžitému…

Registrovaný uživatel10. října 2025

Není schopné změřit dvakrát stejnou hodnotu, i když opakovaně vložím do kalibrační kapaliny s přesně daným pH. Hodnota pH stále kolísá, neustálí se ani po minutě. Moc nechápu, jak nemám nechat vyschnout sondu, když jsem ponořil na krátkou dobu do KCL roztoku, tak roztok na sondě zcela zkrystalizoval... Když jsem chtěl pomocí elektronického testeru zkontrolovat správnost měření pH u svého automatického pH kontroléru se sondou, na základě výše uvedených zkušeností jsem si vlastně nemohl být ničím jistý, zda pH špatně vykazuje tester či kontrolér či obojí.

Myslím si, že papírové testovací proužky nebudou o moc horší a ušetří se tak zbytečně další elektro odpad.

corydoras25. srpna 2025

spolehlivé, jednoduché ovládání

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

měří

Registrovaný uživatel29. března 2023

Accurate PH reading... easily, to one decimal point. Much better than the paper strip tests I've been using. I dropped it by accident into the tank once, but immediately removed it and was able to quickly dry it out. it still functions perfectly.

The readings are not instantaneous. It takes more than 1 minute for the reading to stop moving on the accurate PH level. I wish the clip on this PH pen was bigger so that I could attach it to the side of my aquarium glass without worries and let it sit for 2 minutes instead of holding it by hand.

Accurate PH reading.. easily, to one decimal point. better than paper strip tests. More accurate/detailed. Good price. Essential tool for my shrimp tank. Clip on this device should be larger so it can be attached to aquarium glass more easily.