Křeslo Recenze Invicta Chesterfield ušák s antickým vzhledem

Recenze Invicta Chesterfield ušák s antickým vzhledem

Invicta Chesterfield je ušák s antickým vzhledem, který je čalouněný jemným a odolným mikrovláknem z polyesteru. Disponuje robustním rámem z dubového dřeva. Má elegantně zaoblené područky, které oceníte hlavně během relaxace. Celkové rozměry produktu jsou 85 x 105 x 70 cm.

Dasa.En5. listopadu 2025

pohodlný

belcav2. listopadu 2025

Vzhled , uvedené rozměrové parametry odpovídají nabídce . Křeslo pohodlné, s pevným sedákem a při delším sezení úleva pro záda. Výrazně příjemný materiál.

Jako nedostatek při montáži je fakt, že nejsou předvrtané otvory pro upevnění dřevěných nohou, takže nutná vrtačka.. Mělo by být uvedeno v popisu .

I přes problém s montáži jsem nadšená..

karel.vendula16. března 2025

nemůžu hodnotit,zaplacené křeslo nikdy nedorazilo

zklamání,nemám křeslo a marně žádám a čekám na vrácení peněz

zde nenakupovat a hlavně neplatit předem

eva.jeslinkova12. února 2024

Vybrala jsem si Chesterfield protože máme v obýváku starší koženou soupravu Chesterfield, která je velmi pohodlná. Takže při koupi křesla do mého pokoje za jiné poškozené, jsem využila možnosti této levnější varianty. Rozměry odpovídaly křeslům v obýváku, z kterých se i nám postarším dobře vstává a látkový povrch mi nevadí. Je však pravda, že křesla v obýváku jsou o něco pohodlnější.

Zarazilo nás při přišroubovávání nožiček, že je tam malá plocha pro uchycení šroubů do dřeva. Aby šroub nebyl volně mimo dřevěnou podložku, bylo nutno šroubovat krajní šrouby přímo do rámu křesla, což považuji za nepříliš vhodné. Stačilo by, aby dřevěná podložka byla aspoň o 2 cm větší a bylo by po problému.

Slušné, vzhledné křeslo, vhodné pro lidi, kterým se špatně vstává z nízkých, měkkých křesel.