Recenze Inventia Face Přírodní kolagen na obličej 100 ml

Recenze Inventia Face Přírodní kolagen na obličej 100 ml

Biologicky aktivní přírodní tropokolagen, vysoce účinný i na velmi citlivou pleť. Vyhlazuje mimické vrásky, hluboké vyrovnává, výrazně omlazuje a zvlhčuje pokožku, obnovuje její elasticitu, upravuje pigmentaci kůže.

priechodska25. dubna 2025

Začala som používať 2. balenie tohoto produktu.

Toto druhé balenie je hutnejšej konzistencie. Je potrebné viac navlhčiť pokožku, pre lepšiu vstrebateľnosť

Pri aplikácie predmetného produktu sa póry pokožky na pleti upchávajú podstatne menej

miloslava.matejkova8. dubna 2025

mám s ním již zkušenost, používám denně

jana29. března 2025

dobré hodnocení a doporučení od výrobce

na hlubší hodnocení je brzy,ale používám jej každý den ráno a večer,tak uvidím.také jsem již hodně starý ročník,tak nečekám zázraky,ale pro sobjektivní pocit vylepšování,supr.Díky

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

Opravdu fungje

Výborný produkt

kamila.balcarova4. července 2024

Omlazující protivráskový fungující produkt. Používám 19 let. Vrásky díky tomu nemám.

Registrovaný uživatel25. června 2024

Krasne vyhladi oblicej.Pocit svezesti,doplňuji kolagen .kremem na den i noc.Pouzivam 4 roky.Menit nebudu.Velka spokojenost.

Registrovaný uživatel8. června 2024

Na zkoušku.Dle popisu Používám nepravidelně.

matouskam13. května 2024

Pomáhá. Nemám ani pigmentové skvrny

beluca30. dubna 2024

Zatím nejlepší kolagen, který jsem na pleť vyzkoušela! A že jsem jich už zkusila hodně. U žádného z předchozích nebyl na mé suché pleti efektivní. Až tento. Věk 53 let, pleť s drobnými vráskámi, se sklonem k suchosti, velmi citlivá.

Rozhodně doporučuji všem, kdo potřebuji pleť výživit a zastavit známky stárnutí.

iva.kalasova10. dubna 2024

Již ho kupuji 11 let, velká spokojenost.

iva.t18. března 2024

Čistý, nežmolkuje, zpevňuje pleť.

janka.adlerova0118. března 2024

Naprosto splňuje vše, co je uvedeno v sekci katalogu "účinky".

Jarmila12. března 2024

Udržuje i velmi citlivou pleť hydratovanou.

helenafaifrova15. února 2024

S kolagenem Face stárnu s grácií.Používám ho již 6 let a opravdu je znát,pleť stárne pomaleji a to jsem kuřačka.Je my 60 plus a prý na to nevypadám.

Budu používat i nadále-

Registrovaný uživatel21. prosince 2023

Používám pravidelně již 18 let, výrobek je naprosto nenahraditelný. Skutečně funguje, vrásky se netvoří.

Doporučuji všem ženám k pravidelnému používání, je třeba začít co nejdříve, před 40.tými narozeninami, protože již vytvořených vrásek se zbavuje těžce. Kolagen FACE vysychání a stárnutí kůže výrazně zpomalí (omezí). Jsem živým důkazem.

Registrovaný uživatel7. února 2022

Spokojenost. Mám velmi citlivou pleť a tento Kolagen mi moc pomáhá.