Vše vypadá jak má a dobře se na tom leží.
Není návod v českém jazyce. Jak dlouho se má nafukovat. Vypne se kompresor sám?

Vše vypadá jak má a dobře se na tom leží.
Není návod v českém jazyce. Jak dlouho se má nafukovat. Vypne se kompresor sám?
Pěkný design, bezchybná manipulace (nafouknutí).
Rychle připravené k použití, je stabilní, pohodlné spaní, tvrdost matrace je naprosto ideální.
Zatím jsem žádné nenašla
S nákupem Bed Ultra Plush Queen jsem spokojená.
Je mi líto ,ale matrace je dárkem k Vánocům ,takže nemohu hodnotit
Vyspíme se ve dvou 155kg dohromady a v pohodě i na častější spaní. Sem tam samozřejmě dofouknout.
Nechápu proč prostor na kabel je tak malý, někdy mám nervy než to zavřu. A další věc, kde je ta hranice toho tlaku, že to nepřefouknu?
Stále uchází, oddělením pro reklamace mi bylo sděleno že je to normální,nikdo si to nekupujte ,vyhodíte peníze...
komfortní spaní ve stanu....bohužel trošičku uchází, proto je potřeba dofouknout....z důvodu krátkého kabele doporučuji vzít s sebou prodlužku, ale jinak super!
Vysoká postel, výborně se z ní vstává, integrovaná pumpa funguje výborně, kladem je i aktivní vyfukování.
Není jasné, na jaký tlak by měla být postel nafouknutá, zda se nedá přefouknout.
Výtečná a pohodlná nafukovací postel pro dvě osoby.
pohodlna
je už čtvrtá za pět roku
V noci to klesá, musíte to napumpovat
kvalita, dlouho vzdrží, lehce se nafoukne a vyfoukne
Je to kvalitní zboží.
Skladná matrace, jednoduché nafukování
Jednoduché nafouknutí.
Po chvíli ztratila na objemu vzduchu.
Ne moc dobrý poměr kvalita x cena.
výška matrace, pohodlnost
velmi dobré nouzové řešení na spaní
Naprosto perfektni spani o prazdninach u babicky. Skoda, ze jsem o teto posteli nevedela drive.
Po týždni vifučala úplne zle neodporúčam a za tú cenu už vôbec nie
Pohodlnost, rychlé nafukování. Předčila naše očekávání. Dobrá cena.
Ventil nieje dostatocne pevny prepusta vzduch
Tvrdost matraca sa neda nafukat na max
dobre si spal jsem , kvalita , spokojenost