Nafukovací matrace Recenze Intex Queen Comfort-Plush Elevated 64414ND

Recenze Intex Queen Comfort-Plush Elevated 64414ND

Nafukovací matrace Intex je ideálním řešením pro menší prostory nebo pro případ, kdy potřebujete někoho ubytovat. Díky větší výšce postele a její stabilitě se budete cítit jako v klasické pohodlné posteli. Intex Airbed je však mnohem lehčí a skladnější. Měkký povrch postele se snadno přizpůsobí vašemu tělu a její odolná struktura vám zajistí klidný a pohodlný spánek.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Pohodlná, prostorná. .

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Když nafukovací postel došla byla jsem z ní nadšená.

Dva dny byla nafouknout a spalo se na matraci výborně.Třetí den začala ucházet na 5 různých místech.Dírky byli ve vylisovaných oválný vzorech. Madraci za skoro 2000 Kč jsem musela vyhodit.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Pevná plocha po celé ploše.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2022

Výška a šířka postele Materiál Instalace (rychlost nafouknutí) Integrovaný kompresor

Časté dofukování - každý den před spaním Pro její lehkost se posouvá, nemá žádné "aretační" podložky, klouže po lině Při otáčení se z boku na bok zvláštně vrže Ráno je už lehce vyfouklá, ale pro svůj vnitřní výstužný systém docela drží tvar

Proč jsme si vůbec pořizovali tuto postel? Jelikož jsme rekonstruovali a čekali jsme, že postel nevybereme hned, tak jsme se rozhodli podívat se co by bylo levnou alternativou na nějakou nutnou dobu. Rozhodli jsme se pro tento model, který nám pro tentokrát vyhovuje, pak bude vhodný třeba pro návštěvy.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Dole se to děravi

Registrovaný uživatel22. března 2021

verry bad , it is only 2 month , and it is not keeping air inside , every day need to pomp it

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

rychlá příprava i úklid

nedá se na ní ležet jinde než uprostřed-kraje se bortí

znovu bych ji nekoupila

Registrovaný uživatel27. března 2020

Hned nafouknutá a vyfouknutá, koupili jsme pro návštěvy a jsme moc spokojeni