Člun Recenze Intex Mariner 4 Set 68376NP

Recenze Intex Mariner 4 Set 68376NP

Prostorný nafukovací člun Intex Marined-SET 4 je vyroben z vysoce kvalitního třívrstvého materiálu: 2 vnější vrstvy vinylu, mezi kterými je mřížka z polyesteru. Materiál je odolný proti slunečnímu záření, slané vodě. Vyznačuje vysokou pevností. Plastové roštové dno dodává pevnost a stabilitu konstrukce.

tomas.septfons11. října 2025

Ferfekt poměr cena výkon

dan29. srpna 2025

velikost, počet komor v případě protržení, materiál, relativně krátký čas na nafouknutí

váha balení člunu- člun+podlážka- počítat že sám neodnesete, nepohodlný posed veslujícího- člun ideální asi jen pokud vybavíte motorem- vesla pouze nouzově

pesak23. června 2025

Až vypluji napíši.

Registrovaný uživatel1. října 2023

Máme za sebou pouze 1.(testovací) jízdu, ale člun nás překvapil stabilitou (nekoupali jsme se ani když se o to většina posádky snažila), jednoduchostí nafouknutí a vyfouknutí (zvládá manžel zcela sám) a rychlostí pohybu za použití vesel. Vzhledem ke kovovým oskám v kloubu uchycení vesel a možností vybavit člun až 20kg motorem se pravděpodobně jedná o nejnovější model.

Vyfouknutý a uložený v tašce zabírá skutečně mnoho místa.

S tímto člunem od Mrakyhracek.cz jsme dostali za málo peněz skutečně mnoho muziky...

Registrovaný uživatel13. září 2022

It is very good

Ou

Very nice

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

No super pro dva idealni

Max tak pro 3 lidi

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

supr člun ještě k němu motor a dobrý

Registrovaný uživatel23. července 2021

nosnost,rozměry,materiál

Registrovaný uživatel22. května 2021

Slusny material. Koupil jsem s elektrickym kompresorem na 12V/220V. Na strese auta nedoporucuji vozit, lepsi sfouknout. Stary model jsem mel 7 let a kdybych ho neriznul o plech, tak jeste jezdi. Tento novy model ma lepsi vesla a drzaky-klouby na vesla. Kupte radeji novy model 2021

Skoda,ze neni certifilovany aspon na motor 5HP. Mozna ta svetla barva se vice spini v bahnite vode, ale zase vice odrazi UV zareni.

Za ty penize parada. Dalsi level jsou uz pak cluny typu Zodiak, X-Morph, Zico...a pod....s plnou podlahou. Ovsem tak o min. o 10.000 drazsi.

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Spokojenost ve čtyřech na Vltavě úplně super