Super čerpadlo , maximální spokojenost .

Super čerpadlo , maximální spokojenost .
výkon
Dostatečný výkon, dobrý návod na uvedeni so provozu, možnost použit k filtraci sklo
Nejsme schopni naprogramovat dobu filtrace
Opravdu výkonná filtrace, za deset hodin filtrování je voda v bazénu o objemu 30m krychlových zas jak křišťál. Za mě spokojenost.
Věci z Číny nebrat
docela drahé, kape voda, hlučná
funguje dobře,spokojenost,velmi výkonná ,skutečný odběr naměřen 430W
je hlučněší,plastový kryt ovládání drčí
super výkon, dá se použít jako protiproud :D
hlučnost
mohu jen doporučit
Hlučnější
hrozné
1. ovládací hlava a přepínání druhu provozu zadřené, nešlo s tím pohnout. protože už jsem měl nasypaný písek a reklamace zařízení vážící 26 kg je problematická, rozebral jsem tuto hlavu. otočný element byl "přilepen" k nádobě a musel jsem ho vyndat. po vyndání jsem zjistil, že osa otočného elementu má v horní části lom. ( osa je s dvěma průměry, kdy ten horní, slabší, evidentně zlomený. musel být zlomený už z výroby, protože zbylá část po odlomení uvnitř nebyla nalezena) , nicméně opět jsem to smontoval a točí se to na té jedné silnější a kratší části. bohužel)
2. čerpadlo jako součást filtrace není údajně "samonasávací". tedy ačkoliv sací hadice k němu jsou pod hladinou bazénu (cca 30 délka), samotné čerpadlo je cca 20 cm nad hladinou. žádným způsobem např. zaléváním až po samotné čerpadlo ho nelze uvést do čerpacího režimu. při dotazu u výrobce mi bylo řečeno, že jsem si měl koupit jinou filtraci (!) v návodu nic takového není. Dal jsem k filtraci Intex staré čerpadlo firmy Moufield, které okamžitě fungovalo na plný výkon. vážení, tento výrobek je zmetek.
tento výrobek je bohužel zmetek.