Bazénová filtrace Recenze Intex Krystal Clear 26652

Recenze Intex Krystal Clear 26652

Tato filtrace je zejména vhodná pro nadzemní bazény do cca 45 m3. Písková filtrace od firmy Intex pro nadzemní bazény. Filtrační zařízení se skládá z plastové podstavy, filtrační nádoby z polypropylenu beze švů, 6-ti cestného ventilu, manometru a čerpadla. Filtrační nádoba je propojena s čerpadlem flexibilní hadicí.

oubi0000712. června 2025

Super čerpadlo , maximální spokojenost .

Registrovaný uživatel13. dubna 2024

výkon

Registrovaný uživatel17. června 2023

Dostatečný výkon, dobrý návod na uvedeni so provozu, možnost použit k filtraci sklo

Nejsme schopni naprogramovat dobu filtrace

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Opravdu výkonná filtrace, za deset hodin filtrování je voda v bazénu o objemu 30m krychlových zas jak křišťál. Za mě spokojenost.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Věci z Číny nebrat

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

docela drahé, kape voda, hlučná

Registrovaný uživatel17. září 2021

funguje dobře,spokojenost,velmi výkonná ,skutečný odběr naměřen 430W

je hlučněší,plastový kryt ovládání drčí

Registrovaný uživatel8. července 2021

super výkon, dá se použít jako protiproud :D

hlučnost

mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel24. června 2021

Hlučnější

ivstran358. července 2020

hrozné

1. ovládací hlava a přepínání druhu provozu zadřené, nešlo s tím pohnout. protože už jsem měl nasypaný písek a reklamace zařízení vážící 26 kg je problematická, rozebral jsem tuto hlavu. otočný element byl "přilepen" k nádobě a musel jsem ho vyndat. po vyndání jsem zjistil, že osa otočného elementu má v horní části lom. ( osa je s dvěma průměry, kdy ten horní, slabší, evidentně zlomený. musel být zlomený už z výroby, protože zbylá část po odlomení uvnitř nebyla nalezena) , nicméně opět jsem to smontoval a točí se to na té jedné silnější a kratší části. bohužel) 2. čerpadlo jako součást filtrace není údajně "samonasávací". tedy ačkoliv sací hadice k němu jsou pod hladinou bazénu (cca 30 délka), samotné čerpadlo je cca 20 cm nad hladinou. žádným způsobem např. zaléváním až po samotné čerpadlo ho nelze uvést do čerpacího režimu. při dotazu u výrobce mi bylo řečeno, že jsem si měl koupit jinou filtraci (!) v návodu nic takového není. Dal jsem k filtraci Intex staré čerpadlo firmy Moufield, které okamžitě fungovalo na plný výkon. vážení, tento výrobek je zmetek.

tento výrobek je bohužel zmetek.