Skvělý poměr výkon/spotřeba elektřiny

Bazénová filtrace Intex Krystal Clear 26646 je podle recenzí výkonná a energeticky úsporná, s jednoduchou instalací a manipulací. Někteří zákazníci však upozorňují na hlučnost a chybějící přechodky na hadice v balení. Pro běžné použití v bazénech se jeví jako spolehlivá volba.
Skvělý poměr výkon/spotřeba elektřiny
slušný výkon, dobrá značka
zatím nezjištěno
obával jsem se, že dle hodnocení jiného zákazníka nelze nastavit časy sepnutí dle vlastní volby (proud v nízkém tarifu, vhodná doba a pod.) LZE, spinač se přepne do stavu "stále zapnuto" a filtrace se doplní bežným časovačem na spínání světel a dalších spotřebičů. Ten má zatižitelnost myslím až 600 W, což bohatě postačuje.Na spinači jen "vytlačím zarážky" dle časového řrozvrhu mnou stanoveného a věc je vyřešena. POZOR ... spinač musí být chráněn před vodou a ve stanovené vzdálenosti od bazenu.
Filtrace super
Příliš hlučné
dostatečná kapacita
náhrada za produkt stejné značky
používám každý den od května do října
zatím spokojenost
Snadná instalace i manipulace
škoda že nedodáváte v balení přechodky na hadice 32/38 dost dlouho mě trvalo než jsem je sehnal u jiného typu bazénu je to potřebné
celkově spokojen
Zatím nemohu hodnotit, dodání v pořádku zatím je připraveno v krabici po rozbalení hodnotím