Bezva bazén pro dva,menší spotřeba vody. Čtyři odkládací nohy bazénu.
Nemám. Vyhovuje.

Bezva bazén pro dva,menší spotřeba vody. Čtyři odkládací nohy bazénu.
Nemám. Vyhovuje.
Ideální na zahrádku k osvěžení.
Ideální na letní osvěžení, pevný, jednoduchý.
Jednoduché sestavení,na smočení a hovění si v horku plně dostačující,pro děti ideální,přijatelná cena.
Dobrá koupě,rychlé vyřízení.
Na malou zahradu je dostatečně velký. Ideální pro dětí.
Zatím žádný problém.
Jsem spokojený.
Snadné složení,výborné označení jednotlivých dilúlů.
Nevhodná hadice k připojení filtrace
abych se doma ochladil když je v létě velké horko a i můj 4 nohý kamarád , nechtěl jsem nafukovací !
Splňuje mé předpoklady
Rychle se zprovozní.
Mohu v něm sedět i ležet.
Snadné sestavení, velikost na relax tak akorát, pro prcky bohatě stačí. Hlavně žádné nafukování a věčná starost.
Z bazénu uniká voda. ze sváru.Vrcholná nespokojenost s intexem.
Lehké složení.
Konstrukce bazénu je pevná, sestavení zvládne i úplný laik, k bazénu jsem připojil kartušovou filtraci, takže voda křišťálová, vejdou se do něj při sezení 4 osoby (vyzkoušeno).Zatím jsem spokojený
Při koupi jsem vzal krycí plachtu i podložku pod bazén a základní výbavu (chemii) pro úpravu vody.Uvidíme, jak dlouho nám bude sloužit ke spokojenosti.
Pro menší děti akorát
snadno rozložitelný
na připojení filtrace jsou otvory nedokonalé, vše kolem teklo, museli jsme dávat přechodky a zasponkovat kovovými svorkami
za tu cenu ok
pohodový nákup u profesionálů!!!!!
Výborný na osvěžení.
Je pevný, jednoduchý na složení
Snadno se stavěl, zatím vypadá odolně. Nevypadá na zahradě špatně (ale kdyby se vyráběl v barvě khaki, brala bych to raději :-) ). Každý teplý den se v něm uvolním po práci.
Lepší filtrace vody oproti kruhovým bazénům s nafukovacim límcem. Ideální na malou zahradu.