přesně to jsem chtěla děti nadšený

přesně to jsem chtěla děti nadšený
Výborný pre matku s dvoma deťmi, alebo dvoch dospelých.
Malá pumpa, odporúčam prikúpiť väčšiu. Tie obyčajné uzávery na dvoch komorách sú hrozné. Ťažko sa fúkajú aj vyfukujú. Prijala by som ventil Boston aspoň ešte na jednej komore.
Som spokojná s výberom. Za dobrú cenu veľa zábavy.
Super vyuzili sme aj na mori ale len do urcitej vzdialenosti :) nie na šíre more. Zatial aj pádla funguju ale musite s nimi opatrne :) urcite odporúčam tuto verziu pre dvoch a batožinu :) alebo dieta ale to uz nie je dostatok miesta ked sa padluje
Netusim dokedy vydrzi :) ale za tu cenu pecka. Zvykne sa po case sfukovat mozno je to slnkom alebo v tieni teplom. Nieje to rapidne sfukovanie ale mat zo sebou pumpu je vyhoda :) ale urcite to nieje nic extremne. Pokial hladate nieco lacne pre dve osoby a 2x batohy je to super :)
Odporučam ako najlepsi cln vo svojej cenovej kategorii.
Prostorný= 2 lidi se tam vejdou v pohodě i s lodníma vakama
3 nafukovací komory
+ příslušenství: dvoučinná pumpa se kterou se dá docela rychle nafukovat, 2 pádla, lano
Pomalu se vyfukuje, jen jeden rychlovypouštěcí ventil, byly by lepší všechny 3 na rychlé vypouštění. Nebo pumpu se kterou se bude dát i vyfukovat.
V sadě chybí opravné lepení, také by se hodilo.
Zdá se mi, že dno se při používání rychleji vyfukuje.
Za tu cenu fajn člun na sjízdění řeky :D Zatim jsem spokojený. Uvidím, jak dlouho vydrží.
Pohledny, pevny clun pro deti na rybnik i do bazenu. Fajn vec.
super dárek