Nafukovací matrace Recenze Intex Comfort Twin 64412

Recenze Intex Comfort Twin 64412

Nafukovací praktická a pohodlná postel o rozměrech 99 x 191 x 46 cm s promyšleným designem. Vestavěná elektrická pumpa zajišťuje rychlé nafouknutí postele. Kvalitní, příjemný povrch na dotek, který zabraňuje sklouznutí ložního prádla z postele během spánku. Postel se dá nafouknout až do výšky 46 cm.

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Nejsem vůbec spokojená přišla sem s práce a postel bílá napůl fifouknuta a musí se furt nafukovat

Registrovaný uživatel26. listopadu 2022

Rychlé nafouknutí i vypuštění, pěkně vysoká, takže se s ní dobře vstává i staršímu. Používáme relativně často pro vnuka.

Registrovaný uživatel7. září 2022

Po nafouknutí během čtyř hodin byla postel prázdna. Velké zklamání!

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

dira v nafukovaci matraci

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Chybí návod v češtině Děkuji 6

Mě to příliš nevadí, nepotřebuji ho,ale někomu to vadit může. M

Registrovaný uživatel21. června 2022

Nafukovací matrace skvělá věc jednoduchá manipulace + elektrické nafukování nemá to chybu jsem spokojená.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Po reklamaci

Díra pod pumpou, po reklamaci zalepeno,přiloženou záplatou,stále ucházela. Velice vstřícné jednání, peníze okamžitě vráceny na účet,produkt jsem nemusela odesílat zpátky.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Na matraci se opravdu dobře spí a pro jednotlivce opravdu dost široká

Není návod v českém jazyků A není doporučeno jak moc se to má nafouknout,aby matrace nepraskla

ivona.karlova14. července 2020

dobře se nafukuje, lehké, vysoké a jako provizorní spaní super. Dodání bylo také rychlé.

musíte si na to zvyknout. Je to jako spát na vodní posteli

Registrovaný uživatel21. ledna 2020

Produkt jsem si vybral pro úsporu počátečních nákladů v novém bytě, abych si klasickou postel za několik tisíc mohl pořídit až později. Již celý měsíc splňuje svou funkci ;-) Jsem velice spokojen s kvalitou zpracování a i pevností, zatím se drží a nikde neuchází. Design a barvy se mi perfektně hodí do bytu, který mám designovaný do černé, šedé, bílé a červené