Recenze Intex 67770NP

Nafukovací postel je vyrobena z příjemného mikroplyšového materiálu a poskytne nejen Vám, ale i Vašim hostům pohodlný odpočinek a spánek po celou noc. Materiál, ze kterého je postel vyrobena je voděodolný. Technologie Dura-Beam zaručí ten nejkvalitnější spánek. Postel má zabudovanou elektrickou pumpu 220 - 240 V pro rychlé nafouknutí/vyfouknutí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Intex 67770NP je nafukovací matrace, která nabízí pohodlné spaní a rychlé nafouknutí i vyfouknutí. Uživatelé oceňují její stabilitu a snadnou obsluhu, ale někteří zmiňují mírné ucházení vzduchu. V ojedinělém případě došlo k okamžitému vyfouknutí při prvním použití, což může ovlivnit celkovou spokojenost.

• Pohodlné spaní
  • Rychlé nafouknutí a vyfouknutí
  • Stabilní konstrukce
  • Snadná obsluha
  • Výška matrace
  • Mírné ucházení vzduchu
  • Částečné vyfukování
  • Při prvním použití začal foukat

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

velikost

částečné vyfukování

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Při prvním použití začal foukat

Museli jsme zboží vrátit, ale ta otázka byla problematická. Tuto matraci nedoporučujeme kupovat.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Na matraci se dobře spí.

Dobrý nákup.

Registrovaný uživatel2. května 2022

Snadná obsluha, rychle připraveno

Možná se mi to zdá, ale malinko nedrží vzduch - nic strašného prostě po týdnu dofouknout :)

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Firmu INTEX známe, má kvalitní výrobky. Nafukovací postel jsme již vyzkoušeli, jsme s ní velmi spokojeni.

Výrobky INTEX doporučujeme.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Super, běhehem pár minut nafouknuto a za pár minut vyfouknuto. Plně doporučuji.

Doporučuji, samé klady.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Postel je velmi pohodlná a stabilní.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Na matraci se poměrně dobře spí. Splňuje účel k čemu byla zakoupena. Fajn je výška matrace. Rychlé nafouknutí i vyfouknutí.

Pokud zůstane nafouknutá, mírně uchází, ale není to markantně znatelné, prostě musíte dofouknout.

Doporučuji. Na občasné přespání fajn.