Příjemná plyš, nevrže, pohodlná.
Občas přes noc, i přes veškerou snahu dobře uzavřít uzávěr, trochu ujde vzduch.

Nafukovací matrace Intex 64106 je podle většiny recenzí pohodlná, odolná a plní svůj účel. Uživatelé oceňují její bytelnost a rychlé vyfouknutí, někteří však zmiňují občasný únik vzduchu. V poměru cena/výkon se jeví jako výhodná alternativa k značkovým matracím.
Příjemná plyš, nevrže, pohodlná.
Občas přes noc, i přes veškerou snahu dobře uzavřít uzávěr, trochu ujde vzduch.
Vynikající přístup
Otestovala ji švagrová a byla spokojená. Jedině s čím jsem nepočítala, je uzávěr zapuštěný do vnitřního prostoru matrace. Což je super, ale když doma nemáte pumpičku na nafouknutí, tak o to je to horší.Jinak splnila funkci, a to bylo důležité. Určitě doporučuji!
Má vynikající trvanlivost mám zkušenost z minulostí proto jsem se k němu vrátila. Používám ho léta u moře. Je bezkonkurenční.
funguje jak má a hlavně neuchazí koupím určitě znovu
mám s ním ty nejlepší zkušenosti již z minulosti a loni mně ho vzal vítr v chorvatském moři.....:-)
nefunkční výrobek
Příjemná vysoká madrace.
Doporučuji, Do kempu skvělá.
Cena vzhledem k četnosti použití
Mám ji jako přistýlky, svoji funkci plní za poloviční cenu stejně jako matrace od značkových firem. Prošla zátěžovým testem od dětí a přežila bez úhony, což se o stejné podstatně dražší značkové matrací říct nedá. Padla hned po dvou dnech.....
-pohodlná
-působí bytelně
-díky velkému ventilu pro vyfouknutí je matrace během pár vteřin vyfouhlá a uklizená
Pohodlná nafukovaci matrace. Zatím zažila 2 víkendové akce pod stanem, něohu tedy hodnotit dlouhodobou výdrž. Prodult nicnméně působí bytelně, takže předpokládám, že nejaké ty akce ještě bez úhony přežije.