Dětský bazének Recenze Intex 58924 86 x 25 cm barevný

Recenze Intex 58924 86 x 25 cm barevný

Dětský bazének je zárukou příjemného osvěžení i pro naše nejmenší. Nafukovačka je vhodná jako brouzdaliště pro děti.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Perfektní nafukovací dno šetří dětské zadečky

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Nemame vanu, takže bazen kupujeme synovi do sprchového koutu a jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Levný

Malý, nic nevdrží

už bych nekoupila

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Pro dítě do 2 let věku naprosto dostačující rozměr.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Velikost akorát pro 1 dítě a hračky Obsah bazénku není příliš velký, takže se voda rychle napustí a vyhřeje nebo při znečištění vymění Jeden z mála bazénků, co má členité dno a dítěti to tedy neklouže Velmi dobrá cena

Bočnice se poměrně rychle vypouštějí, nutno dofukovat cca každý 2.den (ale to má myslím téměř každý nafukovací bazének)

Bazének jsme kupovali pro 1,5 roční dítě a jsme moc spokojeni, malá je z bazénku nadšená a nejradši by v něm byla pořád :) Velkou výhodou je členité dno, bylo hodně těžké najít takový bazének, který bude zároveň pro malé dítě. Jediný problém je nutnost dofukování bočnic, ale my to spojujeme s výměnou vody, takže to tolik nevadí.

Registrovaný uživatel24. července 2022

jednoduše jsme nafoukly a vnučka si vyhrála. ideální pro male prostory,cena super