Dětský bazének Recenze Intex 57444NP 249 x 191 x 109 cm Play Center

Recenze Intex 57444NP 249 x 191 x 109 cm Play Center

S dětským nafukovací bazénkem Dinosaur Play Center 57444NP od značky Intex můžete svůj dvorek proměnit ve vodní království pro vaše děti. S kamarády si v něm tak celé léto budou moci užívat spoustu zábavy. Maximální nosnost dětského bazénku je 81 kg, takže si v něm může hrát i několik dětí současně. Nafukovací hrací centrum se pyšní motivem dinosaura.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Obchod 100% doporučuji

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

Celkem vydrží, mladého to baví.

Nutná podložka, minimálně deka. Hodně komor, takže nafouknutí cca 15min.

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Nemám odzkoušeno.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

děti velice spokojené

každý den se musi dofukovat jinak sprch ( Palma) je uvadlá

jinak celková spokojenost za málo peněz celkem dosti muziky

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Klouzačka je přilepená je dnu, takže se po pár dnech klouzání dno protrhlo. Bohužel :-(

Registrovaný uživatel18. července 2021

Spokojenost, dcerka si vyhraje.

Registrovaný uživatel24. června 2021

odpovídá popisu, voda teče z brány i palmy, až na dinosaura, který se dá dát mimo, je vše spojeno v jeden kus, nafukovacích ventilů to má 7, což mi přijde fajn, že při jedné dírce se nevyfoukne vše najednou, praktický vypouštěcí ventil na dně bazénu na vodu

Registrovaný uživatel14. června 2021

Hezké a kvalitní provedení. Dceru z bazénku nemůžeme dostat

Registrovaný uživatel15. srpna 2020

Bazén je spojený so striekajúcimi vecami , čo pri iných bazénoch nieje pripevnené ustavične padá. Malý sa dobre zabával.

Šmýkalka by mohla byť umiestnená tak, aby deti nemuseli vychádzať s bazéna. Po 4 . kúpaní povolil zvar kde bola spojená šmýkalka s bazénom a začala vytekať voda . Plus na šmýkalke povolil zvislý zvar medzi jednotlivými komorami.

radka.synkova916. července 2020

Je to užasný,moc se mi to libí

Martina11. července 2020

Krásne hracie centrum, pre deti tak akurát. U deti mal veľký úspech.

Registrovaný uživatel15. července 2019

Krásný, barevný, super sprcha a skluzavka, za tu cenu celkem velký bazén.

Modrá plachta na dně bazéna dost klouže. Měla jsem co dělat já jako dospělá, natož co malé děti.

Za tuhle cenu je bazén parádní, ale je třeba buď dávat hodně pozor na děti nebo vyřešit jako my - dat nějakou podložku do bazénu - pěnovou, protiskluzovou.