Dětský bazének Recenze Intex 57190NP 224 x 216 x 76 cm Swim Center

Recenze Intex 57190NP 224 x 216 x 76 cm Swim Center

Tento rodinný bazén Swim Center Family Lounge Pool 57190NP značky Intex je perfektní pro rodinné lenošení, relaxaci a vodní radovánky během horkých letních dní. Bazén se skládá ze tří nafukovacích kruhů, které jsou vyrobené z odolného vinylu. Vestavěná lavička uvnitř bazénu nabízí společně s opěradlem dokonalé pohodlí. Rodiče se na ní mohou uvelebit, zatímco jejich ratolesti budou vesele dovádět…

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Bez nenabízené pumpičky by byl k ničemu !!

Registrovaný uživatel20. července 2022

Jsem velmi spokojená,mám vnučku 5 let,čvachtá se ve vodě a já díky sedátku ji mám pod dozorem a přitom i já se můžu ovlažit,pro moc nenáročné a malou zahradu velmi doporučuji.

Velmi spokojená,mám bazének pod dohledem malých dětí

Registrovaný uživatel16. července 2022

Dodnes není vyřízena reklamace, bazén byl prasklý ve švu

Registrovaný uživatel19. června 2022

pohodlný a prostorný, na relax ideální

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Muzu rict ze bazen jedna basen . Rodic si sedi a dite si hezky hraje v jednom bazenu.

Celkova koupe dobry vyber za dobre penizky. Uzije si jak dispeli tak dite v jednom bazenu.

Registrovaný uživatel23. července 2021

krásný vzhled a dostatek místa

špatně propracovacový, po prvním nafouknutí a napuštění dle návodu prasknul ve sváru, po zalepení a následném opětovném napuštění praskl svar celý a prostor pro vzduch se naplnil vodou a následně bazén praskl úplně. Měla jsem ho cca 3 týdny. Nedoporučuji

Registrovaný uživatel21. července 2021

Líbí na první pohled.