Výrobek je z kvalitního plastu
Na foliovém bazénu s konstrukcí je těžké ho seřídit, aby správně fungoval.
Nakonec síťka je asi rychlejší, tohle se musí stále nandávat a sundávat a je to neefektivní.

Intex 28000 závěsný skimmer pro nadzemní bazény obecně plní svůj účel a zajišťuje čistou hladinu bazénu. Někteří uživatelé však zmiňují potíže s instalací nebo seřízením, zejména u konkrétních typů bazénů. Při správném nastavení a zatížení nádobky funguje spolehlivě a vydrží i několik let.
Výrobek je z kvalitního plastu
Na foliovém bazénu s konstrukcí je těžké ho seřídit, aby správně fungoval.
Flexibilita
je super, jen pozor na průměr hadice
Splnil má očekávání
pasuje jak má
Tento závěsný skimmer je super ! Má větší průměr a tudíž i pracovní plochu. S novou filtrací vyčistí vodun rychleji.
Jde do tohoto skimmeru zakoupit část se síťkou napojenou na odsávací kartáč vysavače jako jsem to měl u filtrace Azuro 6 před šestnácti lety ? To by bylo super !
Celkově spokojenost
Všechno v pohodě.
Jenom hadice se musí upravit a držák doladit.
Jediný produkt tohoto typu pro nafukovací bazény na trhu a za dobrou cenu.
Výborný výrobek
Super věc doporučuji
Cena v akci za 260 kc, prvni vydrzel 10 let a praskla hadice, ktera samostatne stoji vice nez polovinu noveho skimmeru, takze neni co resit. Skimmer funguje jak ma.
Perfektně sedí na bazénu.
pekny obal
nefunguje, plave 2 cm nad hladinou
čistá hladina bazénu, dokonalá cyrkulace vody.
Pro nadzemní bazén je tento skimmer v podstatě nutností. Určitě doporučuji. Mám ho 3 roky a jsem naprosto spokojený
Nemám srovnání s jiným, zatím měsíc používání funguje bez problémů, jsem spokojená.
Čištění hladiny bez práce
Je lepší nádobu něčím trochu zatížit a splní vaše očekávání
Vůbec nefunguje jak by měl.Plovák plave nad hladinou a nezachycuje nečistoty v bazénu.
Funguje super. Jednoduchá instalace a různé nástavece na připevnění k různým typům bazénů.
Ještě nemáme nainstalovano