Starý dosloužil, proto nový.

Intex 26644 4 m3/h je výkonná filtrace s dobrým tlakem, která zvládá i větší bazény. Uživatelé oceňují možnost nastavení času zapnutí a automatický provoz, ale kritizují elektronický spínač a jednoduchý timer. Některé kusy vyžadují dokoupení redukcí pro připojení a u některých se objevuje hlučnost. Celkově je vhodná pro ty, kdo akceptují tyto nuance a ocení výkon.
Starý dosloužil, proto nový.
Časovač, snadná údržba.
Zhoršení kvality čerpadla oproti předchozímu modelu, snížení výkonu a hlavně se zvýšila hlučnost.
Vydrží non-stop, ale jede i podle nastavení časovače
Ruční čištění pískové filtrace
Špatné těsnění transformátoru. Po 3 letech nevím kudy, ale transformátor mi vyzkratoval slimák, který se tam odněkud dostal.
Supr, akorát pozor na slimáky!
Automatické zapnutí/vypnuti - nejlepsi pomocník.
Kvalitni produkt za dobre peníze.
Filtruje, je nutno znát návod.
Je potřeba redukovat hadice na bazén Intex, přiložená tryska IN nejde nasadit, uvažuji střihnout do bazénu větší otvor.
Krytí motoru není vyhovující, na vinutí statoru se vloudil slimák, rozleptal izolaci vodičů, upekl se, způsobil závitový zkrat a motor neměl sílu se roztočit.
Dostačující na 20 kubíků, zakoupen již druhý. Předchozí 3 roky starý, slimák zkratoval motor, vlezl štěrbinami na chlazení...
Velimi tichý chod oproti jiným výrobkům
Hezké zpracování
Časovač
Kvalitní filtrace
Filtracia ok , tlak plne postačuje
neprislo kompletne , chbyali casti na dopojenie k bazenu
rýchlosť, jednoduchosť zapojenia
Jsem velice spokojen. Koupil jsem k tomu solinator a čistící sadu.
Jednoduchá montáž i obsluha.
Tichý, výkonný, s možnosťou časovača.
Pri menších bazénoch treba dokúpiť redukcie, ktoré nie sú súčasťou balenia
Spoľahlivá filtrácia.
Budeme reklamovat
nefiltruje jak ma
Super, na nic si nemůžeme stěžovat.
Chybí spojovací materiál k bazénu
pro bazén 9m3 dostačuje
trochu hlučné, vyřešeno krytem
celkem spokojený
Filtrace dodaná bez filtračního media (písek),snadná montáž ,nastavení doby zapnutí čerpadla ,6 cestný ventil ,používám tohle čerpadlo jako náhradu za kar tušový filtr ,který je na malé bazény nedostatečný a pomalí .Doporučuji k čerpadlu dokoupit 2 x redukci od intexu ,kde je pak 38 nebo 32 průměr na hadici pro připojení .V baleni tahle redukce není.2 x originál dodané hadice délka 3 M pasuji k bazénu stejného výrobce (sou součásti balení).
Hůř se odvzdušňuje čerpadlo než nasaje vodu (12 kg) písku klade taky odpor musí s tím člověk počítat .Po rozjetí čerpadla a zavodnění jede bez problémů .
Tichá a výkonná filtrace
Koupily jsme s předpokladem, že pasuje na bazény Intex, bohužel hadice jsou široké a musely jsme dokupovat redukce a tryska, která je v balení k filtraci je nám také na nic!!!
Funguje dobře, jen nespolehejte na to, že Intex filtrace (hadice a tryska) pasuje na Intex bazény
sd
dsd
sd
výkonná a ne příliš drahá filtrace s předfiltrem hrubých částic a 6-ti cestným ventilem
kdyby měla normální vypínač, byla by super
elektronický spínač
timer
subjektivně hlučnější
Tuhle filtraci jsem si vybral pro bazén 3,5m3 s připojeným malým solárním panelem kvůli dostatečnému výkonu a přiměřenému příkonu. Filtrace vypadala, že funguje perfektně a že výkon je optimální.
Bohužel filtrace má pro mne jeden velký problém - a to spínač s timerem. Tuhle filtraci nelze připojit do spínací zásuvky, neboť elektronický spínač nemá polohu ON/OFF a spínací zásuvka filtraci nesepne. Nepoužitelný ale je i timer integrovaný ve filtraci, neboť se jedná o zcela primitivní šunt s 24 hodinovým cyklem - po zapnutí a nastavení času na timeru filtrace běží nastavený počet hodin, poté se sama vypne a zapne se znovu sama další den ve stejnou dobu. Jakmile ale dojde k přerušení přívodu elektřiny a nebo k přepnutí do manuálního režimu, uložený čas sepnutí se ztratí a je třeba filtraci znovu zapnout v dobu, kdy se zapínat má. V praxi to znamená, že pokud chci, aby filtrace běžela 10:00-16:00 hod. v pracovní dny, tak si musím vzít dovolenou vždy den poté, co mi vypnou proud, nebo co si třeba navečer filtraci ručně spustím, abych bazén vysál vysavačem ...