Drží

Drží
Dobře drží mobil. Mám už třetí a jsem spokojený.
Jednoduchá montáž
Ok solidni pasuje na riditka .
Sice neochrani proti desti ale kdo zase v něm.jezdi..
kvalitní držák
Vyzkoušeno na moto dovolené. Super.
Super věc. Je dobře rozumět
Robustní, oddělitelný nosič telefonu od držáku.
Připevňovací(pojišťovací) guma moc 'silná' . Měl jsem strach že zlomím telefon a tak jsem ji naradil podobnou gumou z držáku na kolo.
Jinak v pohodě.
Velmi pěkné. Mobil v něm pěkně,, sedí ''. Nebyl pro mě, ale jako dárek. MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST. Takže mohu vřele doporučit.
Perfektní. Vřele doporučuji.
Zatím nevyzkoušeno, je to vánoční dárek
Drží perfektně
Téměř nemožné aby telefon vypadl
Možnost odejmutí i s telefonem
Doporučuji pořídit
Telefon drží i bez gumičky
Držák jsem si musel upravit na moji motorku, ale s tím jsem ho kupoval. To není vada
Levné
Celoplast kterýmu od začátku nevkládám moc důvěry
Při rychlosti a v otáčkách nesnesitelně litá (drnčí)
Musíte tam mít pořád zacvaknutý telefon jinak bude vydávat opravdu nesnesitelné zvuky chrastění
Uchycení na boku když se snažím vyndat telefon zmáčknu tlačítko vysunou se ale talcitko zůstane zamáčknuté
Doporučil bych výrobek na kolo na motorku to vidím jako né moc účinný
I při pádu mobil drží pevně v držáku.
Vše funguje, jak by mělo, mobil to drží opravdu pevně i bez použití gumy a s ní, myslím, už opravdu vypadnout asi nemůže. Navíc se to dá uzamknout, sundat pouze čast a přidělání k řídítkům, které se mmochodem provádí velice snadno, tam nechat.
Jediná menší chyba je ta, že i při totálním dotáhnutí matky držící motocraba v náklonu se náklon pořád trochu mění, ale do se dá vyřešit tím, že to přiděláte s trochu jiným náklonem.
Super věc, vřele doporučuju
Velice pevný a opravdu odolný
Drží telefon i v rychlosti 200km/h
Plast