Recenze Insta360 X5 Essentials Bundle černá

Insta360 X5 Essentials Bundle je 360° kamera s duálními 1/1,28" snímači, nabízející rozlišení 8K pro video a 72 MPx pro foto. Má robustní vodotěsnou konstrukci, dotykový displej a stabilizaci FlowState. Baterie s kapacitou 2400 mAh má delší výdrž a podporuje rychlé nabíjení. Ovládání je možné gesty a hlasem.

jarasolory28. července 2026

Super záběry, stačí si vybrat úhel Spousta držáků na motorku (lze dokoupit) 6 hodin s přestávkami, timelaps, foto, video, krásné odpoledne na motorce

Už 2x se mi stalo, že když dojde šťáva baterii a vyměním ji, nebo znova zapnu a je nízký stav baterie, napíše chybu sdkarty. Je pak třeba vytáhnout baterii a znova vysunout a vrátit sdkartu

marek.doroba15. února 2026

Jiný rozměr videa mě baví. Je to fajn, že si dodatečně mohu vybrat záběr. Také sledování objektu je užitečná věc. Výstup z kamery mi naprosto vyhovuje.

Bohužel téměř hned po zakoupení jsem ztratil ochranné sklíčko objektivu. Bohužel jeho aretace pootočením je nedostatečně účinná a při sundávání gumového pouzdra se pootočí a když si toho nevšimnete jako já hned poprvé, může pak dojít ke ztrátě. Nyní už po každém sejmutí gumového kryty objektivů kontroluj a dotáhnu ochranné sklíčka objektivů. Stává se dost často, že se pohybem gumového krytu při sundání krytka objektivů pootočí.

Kameru mám krátce na nějaké obsáhlé zhodnocení, ale v této chvíli jsem z výstupu kamery, i ovládání spokojený. Dvě baterie je pro mě fajn jistota.

hayabusa.milan10. prosince 2025

zatím se seznamujeme

kunec.j18. července 2025

Spokojený po všech stránkách!!!!