Velmi stabilní, vzhledem k tomu, že jsem začátečník tak k ovladatelnosti se raději nevyjadřuji.
Já jsem spokojen.

Já jsem spokojen.
Padleboard je super
Trochu nedomyslena pumpička. Mít hadici na rukojeti, se kterou furt hýbu a kvůli tomu se furt povoluje, je trochu nešťastné.
Celkově jsem ale s produktem velmi spokojená
Vada, ihned v reklamaci
vybíral jsem paddleboard tak, abychom si ho užili celá rodina. To se povedlo. Paddleboard je hodně velký. Je i hodně stabilní. Dalo se na něm po několikadenním cviku krásně stát i ve vlnách. Na paddleboard se vešla celá rodina.
paddleboard je dost velký a nafouknout jej je docela fuška. pořídil jsem si dvojčinnou pumpu, ale tak i elektrickou pumpu, kterou alespoň paddleboard předfouknu. Když jsme jezdili na různá místa, nebylo možné nechat board nafouknutý, proto jsem skoro každý den musel board zabalit a na místě znovu nafouknout.
Jsme jinak velice spokojeni. Uvažoval jsem i oboustranném pádlu, ale nakonec jsme si v pohodě vystačili s jedním pádlem. O sedátku navíc možná ještě budu přemýšlet. Na moři jsme viděli mnoho značek. Splnil mé očekávání velice. Jsem rád, že jsem jej nakonec pořídil. Zpříjemnil nám velice dovolenou. Komu se nechtělo pořád do vody, tak se vezl na prkně :-)
Udrží mě to nad vodou batoh super pěkně vypadá
Hned druhý den na vodě mi vylezlo že švů lepidlo myslím že to dlouho nevydrží a to jsem nefoukal vzduch na max ještě ani jednou
Super kvalita za rozumnou cenu.vse potrebne v jednou baleni.nemusi se uz nic prikupovat
Super velký má stabilitu
Dnes jsem poprve odzkoušel. První zkušenost. V pohodě i s manželkou na padelbo.... sedátko(operka k sezení) zatím neodzkoušeno. Jinak teda spokojenost
Super, splnilo očekávání … + rychlé dodání
Všichni jsou nadšeni