Recenze inSPORTline Transportar 28453 70 l černý

Skládací přepravní vozík inSPORTline Transportar je ideální parťák na všechny výpravy, kde ruce nestačí. Ráno s ním naložíte piknikový koš na romantickou snídani s drahou polovičkou, odpoledne plážové lehátko na den u vody s rodinou a večer nákup na grilování s přáteli. Využít ho tak může opravdu celá rodina, klidně během jednoho dne. Široká kola si poradí i s pískem, štěrkem nebo trávníkem,…
Porovnat ceny 1 449 Kč

simcity13. července 2026

Kvalitní zpracování

Tom2. srpna 2025

Prakticky, skladny, velka pomoc pri cestach na plaz

Bocni sroub se vyrval z hmozdinky, to nicemu nevadilo, ale po dvou tydnech pouzivani upadla matka od sroubu u madla. Bohuzel nez se madlo vytahlo, tak jsem usel kus cesty a jiz jsem nenasel. Problem je, ze sroub, kterym je madlo pripevnene k voziku je prilis kratky a zavit ma tak 0.5cm, takze se hned uvolni. Chce to po kazde ceste utahovat (pokud mate sebou naradi).

janinatupa2. července 2025

pouzivam na vystavy psu,rychle slozeny,v kufru auta zabere minimum mista,v rozlozenem stavu idealni velikost pro skladaci zidlicky i stan plus osobni veci,za mne velika spokojenost,snadno se ovlada

na zadne jsem neprisla

perfektni pojizdny vozik