Sporttester Recenze inSPORTline Sporttester Cord

Recenze inSPORTline Sporttester Cord

Sporttester s audio i vizuálním alarmem v cílové zóně má tři intenzity cvičení, zařízení měří i tepovou frekvenci. Základem tohoto sporttesteru je odolné a lehké tělo se silikonovým páskem.

Registrovaný uživatel17. června 2023

mnoho funkcí během cvičení

obvod na mě moc velký, i kdyý mám stáhnuté na nejmenší objem je mi to stále velké, doporučuji spíš pro muže

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Potřebuji jednoduchý přístroj pro kontrolu tepové frekvence při tréningu na ergometru.

Přenos tepové frekvence z hrudního pásu na displej nefunguje. Upínání hrudního pásu je mizerné. Ve srovnání s přístroji Polar.

Přístroj jsem reklamoval. Více mohu hodnotit až po eventuální výměně zboží, bude -li fungovat.

Registrovaný uživatel13. června 2022

Možná více osvícený display pro nás slepé :-) Jinak žádný zápor.

Registrovaný uživatel6. března 2022

Já jej používám jen při cvičení na orbitreku,k vůli měření pulzu.Já mám srdeční arytmií,tak na něm šlapu jen půl hodiny.Mám víc než 80roků,tak nemůžu cvičení přehánět.Na orbitreku mám měřič pulzu.ale zdá se mi.že není přesný.Orbitrek mám již několik roků.Měřic jsem si koupil jen z tohoto důvodu a úplně mi slouží k mému účelu.Děkuji.

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

hledal jsem jednoduché "hodinky", které mi ukážou aktuální tepovou frekvenci.

Na mě moc složité ovládání (může být subjektivní, ale byl jsem i fyzicky v prodejně a prodavači taky museli dlouho studovat manuál a ani na vše neodpověděli) Problém je ten, že trvá dlouho, než začnou snímat tep. Navlhčil jsem styčné plochy a stejně nic. Nepřišel jsem zatím na to "heslo", které snímání nakonec spustí. Nehlídají tepovou frekvenci žádnou vibrací. Člověk na ně musí neustále hledět, pokud chce být v určitém frekvenčním intervalu.

Možná budu reklamovat, protože snímání tepu by mělo fungovat okamžitě a ne jen někdy.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

žádné jsem nenašel,bohužel

Vrátil jsem,protože vůbec nesplňoval to,co jsem od něj očekával... Musel jsem zakoupit konkurenční výrobek,který nabízel mnohem víc

Nabízí velmi málo možností,bohužel

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Cena Čitelnost

Přerušování snímání tepové frekvence i po výměně baterií

Registrovaný uživatel4. února 2021

Meria ,veľmi veľmi nepresné aj o 10 tepov sa V porovnaní s polarom alebo Garminom lisi

Do prístroja natecie pot , už som tak jeden reklamoval. Veľká spotreba baterie

Už by som si ho nekupil