Recenze inSPORTline Smoothbell červené 2x 1,5 kg

Recenze inSPORTline Smoothbell červené 2x 1,5 kg

Vinylové činky inSPORTline Smoothbell 2 x 1,5 kg pro posilovací cvičení horních končetin a horní části trupu se používají především při aerobicu a při posilovacích hodinách P-classu a Bodystylingu. Vinylové činky inSPORTline Smoothbell jsou vyrobeny z kovového jádra potaženého příjemným vinylem.
Porovnat ceny 379 Kč

veveja078. září 2025

ok, vyhovuje.

ladislav16. dubna 2024

na cviceni super

Registrovaný uživatel2. února 2023

příjemné do ruky, nekloužou ve spocených rukách. Pokud je odložím tak se nikam neodkutálí, skvělý design. Požívám 1-2 týdně. Kamarádky závidí a chtějí je taky.

nic nenacházím, vyhovuje mi.

skvěle padnoucí produkt do ruky

Registrovaný uživatel4. září 2022

Díky zkoseným hranám se samovolně nekutálí a plastový potah je příjemný na držení

Produkt používám téměř denně a ve všech směrechmi vyhovuje

Registrovaný uživatel18. července 2022

Těžko hodnotit

Registrovaný uživatel10. května 2021

Nejen že činky skvěle vypadají, ale dobře se s nimi cvičí. A opravdu "zabírají".

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Klasika činky :) pro mne plus že nejsou na povrchu z kovu za mne super :)

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Nepravidelný tvar závaží zabraňuje nežádoucímu kutálení činek. Ideální pro ruce do velikosti 9.

Pogumování proběhlo před nedostatečným očištěním podkladu, tudíž jsou místy drobné nerovnosti na madle, což nám zatím při cvičení není na překážku.