je to lehké takže si to obččas vezmu v tašce i do práce
Perfektní lehká pomůcka na cvičení, která funguje.

Rotana inSPORTline Magnetic je vhodná pro nenáročné cvičení doma, ale její malý průměr a nekvalitní provedení omezují použití pro osoby s většími chodidly. Někteří uživatelé zaznamenali pozitivní účinky na bolesti zad a formování pasu, avšak časté stížnosti na kvalitu a velikost znehodnocují její celkovou užitečnost.
je to lehké takže si to obččas vezmu v tašce i do práce
Perfektní lehká pomůcka na cvičení, která funguje.
Nekvalitní výrobek. Drhne při točení.
Díky barvě se dobře hledá.
Disk je celkově malý, malá plocha na plosku nohy, horní a dolní část třou při pohybu o sebe. V porovnání s původní starší rotanou nemá dobře vyvážená ložiska, pohyb není plynulý.
Lehké a skladné...
Působí křehce, ale zatím drží...
bohužel jsem nenašla, spíše jsem si blokla záda.
velmi malý , sotva se člověk na něj vleze, dříve bývaly kovové a velké a mnohem lépe se na nich cvičilo.
Provedení podprůměrné, plast se šoupe, padají drobky a nepříjemný zvuk
Hrozně maly prostor na nohy,přečuhuji prsty i paty. Divně při cvičeni přeskakuji ty kuličky ve vnitř, nějak se zadrhnou,takže musim přestat a pootočit a zase znova nastoupit ,aby nedrhlo. Dřive jsem měla oboustranou,ta byla lepši. Tahle nevim jestli se muže otočit. Masážní hrbolky a magnety mi vůbec nejsou příjemné,když jsem cvičila jen v ponožkách ,byl problém se tam vůbec udržet ,právě kvůli těm přesahujícim prstum ,proto jsem začala cvičit v botách a tim pádem jsou ty magnezy a hrbolky úplné zbytečné.
Rozhodně bych si jí už znova nekoupila
Velikost tak pro dítě, mohl být větší v průměru, aby se tam vešly nohy dospělého člověka.
Kotouč by mohl být větší
Je to v podstatě k ničemu. Dětská hračka.
Šmejd
I jenom obyčejná rotace mi pomohla od bolesti zad a už po dvou týdnech jsou vidět výsledky ve formování pasu.Cvičím každý den 5 minut ráno na lačno a večer 15-20minut
Super věc, jsem moc spokojená.
Pro cvičení doma
Používání kdykoli přes den
Nebyly uvedeny parametry /průměr/ výrobku. Je menší a pro mne trochu nestabilní. Nelze mírně rozkročit nohy.
Průměr je velmi malý, jako kdyby to bylo pro dětská chodidla.
je tichý a dobře se točí :-)
produkt je malý = na malé chodidla.
celkově bohužel nejsem spokojená
Miniatura, vhodné pro děti
Mohla byt větši
Moc malé
Jednoduchá , lehká , skladná pomůcka
Pomůcka splnila očekávání
snadná manimupalce, nevrže
vypadávají magnety, které nejsou vlepené
Jsem spokojena,vhodné masážní body
Talíř by mohl mít větší průměr