Pekny design a celkem kvalitni provedeni. Detekce funguje dobre.

Pekny design a celkem kvalitni provedeni. Detekce funguje dobre.
nepřesný, menší zlato vůbec nedetekuje.
Na občasné procházky ,nebo pro začínající hledače dobrý. Pro zapálené hledače doporučuji detektor cca za 8 tis. Např. Nokta
líbivý, kvalitní, jako dárek pro dospívající výborný
Něco to i najde
V záběhu
Snad splní očekávání.
je lehky a prehledny
Lehký, skladatelný
Velice spokojený vnuk
K nicemu
Vyhozené penize
vyhledává, dá se nastavit druh kovů i citlivost
Super úplně stačí
Už jsem v INSPORTLINE nakupoval vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Mohu obchod jen doporučit.
Nemám nic negativního.
Jednoduché ovládání,pro začínající dostatečně poslouží
Nefunguje správně. Nepoužitelný.
Jsme spokojeni, doporučujeme,
Rozumná cena
Snad jedině 9V baterie nejsou z mého oblíbeného šálku.
Za tu cenu pro juniora ideální.
Spokojenost, hned po prvním hledání nález dvojkrejcaru 1893. Jednoduché ovládání. Pro začátečníky a děti, dobrá volba.
Občas se stane že nerozliší druh nálezu.
Nic jsem od vás nedostal.Tak proč vás mám hodnotit.
Na tak levný detektor nemá špatnou hloubku. Mince kopu klidně i z 15cm a to jsou malé mince jako třeba jednokrejcar. Větší předměty jsem kopal z 50cm což mě opravdu velmi překvapilo. Také je dobry že funguje skvěle diskriminace železa.
Musíte počítat s tím že id čísla moc neodpovídají. Je to 50:50. Další minus jsou baterky, pokud nemáte opravdu velmi kvalitní baterky tak se vám detektor vybije za +-5h. Zkoušel jsem baterky za 30,50,70 Kč a vydržely první 3h,4h,5-6h. Teď jsem zakoupil nabíjecí baterky které vydrží 7-8h. Další minus je že s ním nemůžete hledat v zimě.
Pro začátečníky výborný detektor. Je levný ale pokud budete kupovat 9v nenabijeci baterie tak se vám dost prodraží. Já osobně bych ho pro začínající hledače doporučil.
zatím dodané zboží nepoužívám je to dárek k vánocům,
doufám, že splní naše předpoklady, je to dárek