Levná, kvalitní, pevná tyč, jednoduchá montáž :)
Doporučuju všem, kdo chtějí sundat přídavná kolečka od kola a nehrbit se u učení :)

Vodící tlačná tyč inSPORTline Pushino poskytuje dítěti bezpečnou a stabilní oporu při učení jízdy na kole. Recenze vyzdvihují její kvalitní a robustní konstrukci, ale upozorňují na zdlouhavější montáž a nutnost upravit výšku sedla. Pro rodiče, kteří chtějí dítěti usnadnit přechod z přídavných koleček, je to praktický a cenově dostupný pomocník.
Levná, kvalitní, pevná tyč, jednoduchá montáž :)
Robustne
Zdĺhavá montáž/domontáž
Je nutne počítať s tým, že sedadlo dáte o dosť vyššie. Tým pádom ak teraz ma dieťa nohy na zem, po namontovaný to tak byt nemusí. Inak celkom fajn vec :) Ak sa Vám nechce zdržiavať s montážou uterák po pazuchy dieťaťa je super alternatíva. A zdarma.
Kvalita perfektní
Skvělá!!! Syn se naučil (ještě ten den co jsme ji přidělali) jezdit na kole, do té doby to bylo peklo a moje záda to nedávali
koupila jsem na doporučení
Jednoduchost
Škoda, že nejsou rychloutažné sestavy pro rychlé osazení, máme dvě kola, mezi kterými přehazujeme
Za svoji cenu skvělá koupě
dobrý pomocník a dítě zaručeně nespadne ani nikam neujede :-)