Recenze inSPORTline Nedel ochranná plachta na pingpongový stůl

Recenze inSPORTline Nedel ochranná plachta na pingpongový stůl

Ochranná plachta na pingpongový stůl inSPORTline Nedel je vyrobena z vysoce kvalitního PVC materiálu odolného proti vodě, povětrnostním vlivům i přímému slunečnímu záření. Plachta je opatřena elastickým stahovacím okrajem pro perfektní obepnutí stolu. Ochranná plachta inSPORTline Nedel je navržena tak, aby chránila stůl proti nepříznivým vlivům jako jsou prach, nečistoty, déšť nebo sluneční…

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

Moc nevydrží, je venku pod střechou, takže na ni neprší, přesto už se látlka rozpadá. Je to jako tzv. "recyklující igelitka", odnesete v tom nákup a za krátkou dobu se rozpadne. Jenže tady bych čekal, že to pár let vydrží

Chtělo by to kvalitnější látku, možná odolnější vůči UV záření.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Při prvním natažení se na rohu protrhla, ikdyž jsem si dávala maximálně pozor. Podlepím lepicí páskou, ale za ty peníze by mohla alespoň sezonu vydržet. :(

Registrovaný uživatel2. září 2022

Hned se začala trhat jenom při položení tam, kde je jakýkoliv roh a nebo výstup. Vůbec není vhodná na pokrytí stolu, velmi jemný materiál. Musela jsem tedy na stůl dát napřed přehozy na postel a na ně plachtu.

Velké zklamání a vyhození peněz.

Registrovaný uživatel13. června 2022

bohužel plachta nemá žádné stahovací pásky, popruhy, takže při větru uletí, tenká (prádlová) guma nestačí!

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Velká

V přeložených místech snaha k praskání

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Potah je velice tenký a slabé pevnosti. Po týdnu se na několika místech protrhl. Je mi jasné, že mi reklamaci nikdo neuzná, ale vícekrát bych jej nekoupil. A to jsem vybíral dražší - kvalitnější!!!!!!

NADOPORUČUJI