Boxovací pytel Recenze inSPORTline Mike 34 x 90 cm

Recenze inSPORTline Mike 34 x 90 cm

Boxovací pytel Mike je navržen pro nácvik účinné úderové techniky, správného držení těla i techniky kopu. Jeho povrch je vyroben z kvalitní syntetické kůže, odolné proti roztrhání. Je zavěšen na 4 ocelových řetízcích s karabinou zabraňující utrhnutí.
Porovnat ceny 1 606 Kč

Registrovaný uživatel30. června 2023

Super upevnění a dobrý materiál. Používám denně. Boxuji roky ale tento pytel jsem si pořídil protože je měkčí a údery nejsou tak tvrdé.

Spokojenost a doporučuji pro začínající boxery.

Registrovaný uživatel10. dubna 2023

Vzhledem k ceně velmi dobrý pytel, pro děti, dorost a neprofesionální trénink. Materiál je umělá kůže, zatím drží, uchycení nýty a řetězy, v balení i karabina na zavěšení na hák. Pozor, je docela těžký a velký, chce to pořádně ukotvený hák ve stropě.

Registrovaný uživatel1. září 2022

výborný, kvalitní

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Nízká cena,vše má jak má být celkem dobrá kvalita materiálu na tu cenu za mě 10z 10 rychlost i komunikace v poho ,akorát jsem byl nedočkaví a boxoval jsem bez rukavic což si určitě objednejte.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Myslím že super, vypadá, že vydrží.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Velikost Váha Cena

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Pevný, hezky šitý. Koupila jsem i závěsný systém k tomu, s pořádnými hmoždinkami. Manžel dostal jako dárek a je spokojený.

Dobrá volba. Doporučuji.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020