Recenze inSPORTline Lebau 27503

Dámské zimní brusle navržené pro spolehlivou oporu a dlouhotrvající komfort při jízdě na ledě. Jejich konstrukce využívá kombinaci technologií, které zajišťují ideální přizpůsobení boty tvaru nohy a zároveň udržují příjemnou teplotu. Inovativní systém Comfort Fit se adaptuje na anatomii nohy, zatímco odolná plastová kostra zaručuje stabilitu a bezpečnost i při intenzivním používání. Zapínání je…

zuzana20. února 2026

Jsou pohodlně, uvnitř je kožíšek. Skvělé je, že se dají vepředu utáhnout přesně podle nohy. Bruslí se na nich skvěle

Občas se odcvaknout ty hodní přezky.

pliskovajitka17. února 2026

nemohla jsem vyzkoušet

velikosti vůbec neodpovídají, přestože nosím 36, objednala jsem si na základě doporučení z recenzí 38. I tak mi neskutečně malé. Požádala jsem o výměnu za velikost 40, té nebylo vyhověno, přestože na eshopu byla skladem. Po opakované žádosti na kterou bylo reagováno po 2 dnech se již skutečně vyprodala a brusle jsem tak musela na vlastní náklady vrátit.

dexx200011. února 2026

Nedodáno. Stornována objednávka ze strany dodavatele.

Nemůžu posoudit kvalitu produktu, který mi nebyl bohužel dodán.

Míša11. ledna 2025

Jsou pohodlné,teplé. Dobře se v nich bruslí.

Varianta 40