Masážní přístroj Recenze inSPORTline Kurkisspa

Recenze inSPORTline Kurkisspa

Masážní lázeň na nohy inSPORTline Kurkisspa je skvělým relaxačním pomocníkem, kterého oceníte po náročném dni v práci, po sportovní aktivitě, výšlapu nebo jen tak při dlouhých zimních večerech. Jednoduchým stisknutím tlačítka zapnete perličkovou koupel, která příjemně rozmasíruje a prokrví chodidla a kotníky. Teplotu vody si podle svých preferencí můžete nastavit v rozmezí 35 - 48 °C. Lázeň…

Registrovaný uživatel26. září 2022

Účinná masážní funkce, snadná a pohodlná obsluha

slabý účinek bublinek

Registrovaný uživatel15. září 2022

Je to perfektní

Zboží bych doporučila

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Výborná vodní masáž nohou s masážními válečky poháněné elektromotorky. Po této koupeli nohou se člověk cítí hodně osvěžený.

Jako perličková koupel by to chtělo více bublinek a jedno infračervené světlo je mezi chodidly.

Celkem spokojenost. Výrobek je kvalitní za dobrou cenu. Je dobré přidat léčivé koupelové soli. Např. Rochova sůl.

Registrovaný uživatel12. června 2022

Za mne naprosto super

Registrovaný uživatel13. února 2022

Vynikající, jsem naprosto spokojená

Registrovaný uživatel12. února 2022

Protože se mi zdál ze všech produktů, které mi byly nabízeny, nejlepší. Hlavně ohřevem vody a automatickou masáží chodidel.

Tento produkt jsem zakoupila pro vnuka, protože sportuje a je moc spokojený.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

udržování teploty, masáže

bublinky, pouze efekt, velice slabé nutnost použití vyšší sedačky

asi se dá bez tohoto výrobku docela dobře žít,

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Rychlé zahřátí vody Fajn masáž Oproti Wellneo 2v1 má funkci bublinek Možnost individuálně zapínat a vypínat jednotlivé funkce O 100 levnější než Wellneo 2v1 (v ČR)

Velmi hlučné při bublinkách Slabé bublinky Blbě navržené víko. Při nasazování vám vždy spadne dovnitř a navíc to s ním nejde přenášet. Díky kolečkům méně stabilní (Wellneo 2v1 je nemá) Oproti Wellneo 2v1 pouze jedno infračervené světlo Cena 2899

Rozmýšlel jsem se mezi tímto přístrojem a Wellneo spa 2v1 na nohy Tento přístroj má sice bublinky, ale jsou velmi slabé. Má to jen dva výdechy, takže to skoro vůbec nejde poznat. Hlavně je to při bublinkách extrémně hlučné. Wellneo funkci bublinek nemá ale zato má jakýsi vodopád. Wellneo je v ČR trochu dražší (2990). Nicméně při objednávce z Polska (mango.pl) vyjde pouze na nějakých 280zl (1550kč). Takže se to vyplatí z Polska i když bude dražší poštovné. Vůbec nechápu kde ti vydřiduši v ČR vzali tu cenu. Po zvážení tohoto všeho bych spíše vzal Wellneo 2v1 z Polska.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Jemná masáž udržuje stálou teplotu. Velká spokojenost.

Registrovaný uživatel4. října 2021

rychlá výhřevnost vody

Nelze zapnout jednotlivé masážní prvky samostatně

Registrovaný uživatel21. září 2021

Hezké a funguje .

Špatné rozložení masážních válečků kde ty prostřední válečky když máte větší nohu tak jsou téměř nepoužitelné a to je velká škoda.

Dobré asi dobře vyrobené ale ale.

Registrovaný uživatel16. září 2021

Při prvním uvedení do provozu upadly dvě masážní vrtulky které nejdou ani nasadit zpět

Registrovaný uživatel20. července 2021

na velké nohy

moc vysoký

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

S funkcí přístroje jsem spokojená, masáž skvělá, ohřev výborný.

Víko mohlo být řešené tak, aby se dalo zakrýt i při přenášení. Padá nebo ho musí člověk nést v ruce. Výpusť mohla být delší hadička s uzávěrem.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Pro jeho několik způsobů použití a celkový vzhled.

Přístroj používám 3x týdně a zatím jsem spokojen.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Stroj na nic,nedělal vůbec nic.

Ach jo.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Pouze dvě trysky na bublinky, zkrátka nedostačující výkon, je to předražený propadák.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Dobrý výrobek a pomocník pro ulevení pro nohy.

Slouží,jak má.

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Velká náplň vody

Slabé bublinky

Registrovaný uživatel26. května 2020

lze použít víc vody (větší nádržka) již moc nepoužívám jsem z něho zklamaný

výkonost, téměř žádné bubliny

cena naprosto neodpovídá