Eliptický trenažér Recenze Insportline inCondi ET800i

Recenze Insportline inCondi ET800i

Nastavitelná délka kroku, unikátní design, který šetří místo, a hlavně revoluční využití aplikací – to vše nabízí ET800i, super výkonný eliptikal, do kterého se rychle zamiluješ! Jedinečné provedení stroje staví hlavní část rámu do vertikální polohy a trenažer tak zabírá minimum místa bez toho, aniž by tě nějak omezoval. Právě naopak – stroj si můžeš dále přizpůsobit nastavením délky kroku! Silné…

vkuzela25. února 2024

Robustni provedeni, zabira relativně méně místa, je tichy.

Registrovaný uživatel22. října 2023

- snadné užívání - koupě v akci za příznivou cenu

Registrovaný uživatel5. října 2023

Mám již 15 let zkušenosti s výrobky InSportline Jednoduché pro uživatele 3x45 minut/ týden

Nemile mě překvapilo, že součástí dodávky měl být dárek, který byl i součástí dodacího listu, ale dárek jsme neobdrželi. Bohužel dodací list podepsala příbuzná, která si toho nevšimla. Vycházím z toho, že šlo o nedopatření a že si inSportline nechtěl udělat negativní reklamu.

Registrovaný uživatel20. února 2023

uživatelsky komfortní, přehledné ovládání

upřednostnil bych nastavitelnost délky trasy před časem, což u předdefinovaných programů nejde (nebo jsem to nenašel)

Registrovaný uživatel16. února 2023

úspora místa, možnost nastavení kroku, velký displej, tichý chod, mám ho teprve druhý den, takže nemohu více hodnotit

problém se spuštěním Yotube, návod v angličtině, není tam čeština - trošku zápasím s nastavením, v návodu je vše moc stručné - nedá se moc použít

zatím spokojenost, uvidím co za delší dobu

Registrovaný uživatel21. října 2022

Mala roztec a mala velikost vyrobku

Registrovaný uživatel1. května 2022

Podle parametru a pohodlnosti.Přednastavené programy.Používáme každy den.

Krytí zatěžoveho kola vrže.pří zátěži se vršek stroje hýbe.

Pohodlný stroj.

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Pořád se musí dosahovat, jinak by hodně rachotil

Registrovaný uživatel28. února 2022

Funguje dle očekávání. plynulá změna obtížnosti netflix jede parádně a tudíž 45min cvičení příjemně uteče používáme v rodině denně a nic se zatím nekazí nastavení pro různou výšku postavy jsme velmi ocenili

Občasné vrznutí vyřešeno opakovaným dotahováním, nic co by průměrný gramla jako já nezvládl

koupi mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel28. února 2022

doporučen je pohodlný denně

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Přirozený pohyb, žádné trhave pohyby.

Trošku složitější práce s displejem. PRO MĚ!!!!

Jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

tichý, stabilní, stupňovaná zátěž

Registrovaný uživatel28. září 2021

Skvělá výbava Výborné zpracování Poměr cena užitná hodnota pro mou osobu to nejlepší

Složil jsem to i jako naprostý amatér, prozatím jsem neměl čas vyzkoušet.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Je to velmi robustní a stabilní stroj. Spousty programů a nastavení. 10 let servis zdarma přímo u Vás doma

Po krátkém cvičení začal stroj neskutečně vrzat. 1. oprava pomohla jen na krátkou chvíli, teď čekáme na druhou opravu

Stroj je velmi kvalitně dílensky zpracován a kdyby nedocházelo k vrzání, tak je i velmi tichý. Pokud bude s konečnou platností odstraněno vrzání, bude to perfektní stroj.

Registrovaný uživatel30. července 2021

Je to super mašina. Hlavně pro ty, kdo má jako já problém s dopadem na tvrdý povrch při běhu venku. Zde se tolik nezatěžují klouby.

Váha stroje. Při stěhování do 2. patra jsme byli tři. Ale je zde možnost si výnos a montáž připlatit.

Registrovaný uživatel7. června 2021

luxus, kvalita

Registrovaný uživatel1. června 2021

Super tichý pokud zrovna nevrže. Cvičí se na něm krásně, vyhovuje mi délka kroku i vzdálenost šlapadel.

Máme doma už více, jak měsíc a cvičili jsme na něm s manželkou dohromady cca 8 hodin. Objednali jsme stroj s montáží, přijel pán, který stroj smontoval a při montáži se přiznal, že tenhle stroj montuje poprvé. Nakonec to nějak udělal a zůstali mu 4 šroubky, u kterých se nám snažil namluvit, že jsou náhradní. Při kontrole manuálu manželka zjistila, že tam chybí krytky na šlapadlech. Tak jsme sepsali, že chybí krytky. Po hodinovém cvičení večer začal stroj vrzat na pravé straně, napsali jsme na insportline že stroj vrže a ať nám pošlou někoho, kdo stroji rozumí, že to může být špatnou montáží, že pan montér nevypadal úplně sebejistě. Poslali nám milého pána, stroj rozebral a zjistil, že tam vykukuje čípek, který má držet kliky šlapek ke kolu, takže pravou stranu opravil. Večer opět po cca hodinovém cvičení začala vrzat levá strana a drobet pravá. Přijel pán vyměnil čípky za nové a doufali jsme, že je to konečně funkční. Stroj pro změnu vydržel dvě hodinové cvičení a stalo se opět to samé obě strany vržou. Bohužel servis nezkontaktoval technika včas, takže místo klasického rytmu víkendu servis a následně večer kontaktování servisu a čekání na další víkend na opravu, se nám to tentokrát protáhlo na 14 dnů bez funkčního stroje (tak ale v průměru máme stále 1h cvičení týdně dohromady). Kdo to dočetl až sem se může pobavit nad příběhem krytek. Manželka nechala krytky poslat k nám domů, bohužel se dostali k montérovi číslo 1, takže jsme při druhím servisu jsme chtěli vědet, kde jsou krytky, že tvrdili, že před 14 dni nám je poslali. Tak přišli na to, že je poslali omylem k montérovi číslo 1 a že je teda pošlou znova na naší adresu. Po dalším týdnu se ozval montér číslo 1, že má naše krytky, ale že se mu je nechtělo nám přivézt, Tak nám je třeba montér 2 o víkendu namontuje.

Stroj je super, těch cca 30-50 minut, kdy je plně funkční mezi servisy nás na něm baví cvičit. Pánové servisáci to mají jako přivýdělek po práci, ale proškolení na motáž by stejně být mohli. Upřímně jsem na vážkách, jestli nám neposlali druhou jakost za cenu první, ale nevím jakou kvalitu má potom druhá jakost. Kdo chcete stroj koupit, tak bych počkal na další verzi, třeba tam tento problém už yyřeší. Pokud stroj opraví a bude fungovat spolehlivě, tak s ním budeme velmi spokojeni.

Registrovaný uživatel2. května 2021

Je to přesně to, co jsme od stroje čekala, když člověk chce může si opravdu pěkně zamakat.

Návod na ovladací panel je velmi stručný, ale snad mi s tím pomůžou přes on-line poradnu.

Skvělý TIP od poradců v Insportline Ostrava, původně jsme chtěla jiný stroj, ale tento mi byl doporučený . Moc děkuji.

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

Robustní a stabilní konstrikce, Barevný dotykový display s intuitivním ovládání (výrazně lepší než podobné přístroje), Velká úspora místa podélného prostoru oproti kolejnicovým konstrukcím při velmi dobré délce kroku 56 cm. Možnost sdílení obrazovky například Kinomap přes Wifi na Smart TV nebo PC. Všechna aktuální data se zobrazují na display, včetně výkonu ve Watech. Možnost velkého zatížení až 350 W.

Nejasné práce s uloženými daty z tréningů. Zde má interní SW rezervy k dalšímu vývoji, aby se přiblížil ke statistikám, které má např. Garmin. SW se snadno aktualizuje přes WiFi a tak snad výrobce provede upgrade SW. Data o tréningu se mohou uložit, ale nikde jsem nenašel, jak se k nim zpětně dostat (například získat statistiku tréningy, progres apod). K historii tréningů jsem se dostal pouze pokud jsem používal trénink přes externí Aplikaci Kinomap, ale ta není ideální na vše.

Doporučuji, jde o komfortní produkt. Jak pro menší postavy (nastavitelná délka kroku) tak i pro náročnější sportovce z důvodu větší zátěže.

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Robustni, stabilni, tichy, usporny co se mista tyka, bez vrzani ci jinych zvukovych projevu

Zatim jsem zadne neobjevil

Splnil ocekavani pomeru cena - kvalita