Dobře se cvičí. Nevrže. Rychlé sestavení

Dobře se cvičí. Nevrže. Rychlé sestavení
splňuje požadavky, které jsem požadoval
+vzhled
+super lehký na ovládání
+sestavení není těžké
+dobře se na něm cvičí
Snadná montáž, pohodlné užívání
Zatím jsem nic neobjevila
Rychlé dodání, snadná montáž, naprostá spokojenost!
Snadná montáž, ale samozřejmě s pomocí mužských rukou. Doporučuji namazat vazelinou nebo máslem závity šroubů kdyby začaly vrzat, a pořádně utáhnout. Odpovídá mým požadavkům. Ráda používám a doporučuji těm kdo chce cvičit doma.
Velice účinné na mé zdravotní problémy se zády a bolavíma nohama
Velká spokojenost ,děkuji
Dlouho jsme zvažovali zda si pořídit či nikoliv. Nakonec jsme rádi, že jsme se přeci jen rozhodli zainvestovat. Eliptický trenažér splňuje všechny naše požadavky a hlavně můžete pro sebe něco udělat i z pohodlí domova. Cvičí celá rodina a nemůžeme si vynachválit. Pokud se také rozhodujete nekupujte ty levné do 5000tisíc kč protože nestojí za nic.
snadná montáž, kvalitní provedení, tichý chod, používáme denně
za tu cenu je to dobrá koupě - výrobek je kvalitní a věřím, že nám bude sloužit mnoho let
Kvalitní eliptický trenažér
Výhody:
Robustní konstrukce
Velmi tichý chod i po několika měsících je stále tichý jako začátku
Volitelný odpor
Velké nášlapy
El. Počítadlo
Kluzná ložiska
Vynikající volba do domácnosti! Doma ho využíváme denně.
Už je větší kousek, zabere místo.
Po velkém rozhodování který elip. Trenažér vybrat,tento byl vynikající volba!
Naprostá spokojenost!!!
jsem spokojena, docela tichý chod, používám cca 4x týdně
Ideální přístroj do nepohody
Tichý. Skvělý.
Produkt je pro naše potřeby pohybu dostačující. Přiměřená cena. Vynikající popis pro sestavení.
Pohyb pro celé tělo.
Zatím plní, co má.
Pro domácí cvičení je super
Splňuje to, co jsme si od něj slibovali. Pro každodenní zvyšování kondičky a spálení přebytečné energie v pohodlí domácího prostředí je ideální.
Je super, jezdím na něm každý den, je tichý
lze mít v bytě a sportovat
vhodné do domácího prostředí