Koupila jsem a jsem spokojena. Bezva masaz.

Koupila jsem a jsem spokojena. Bezva masaz.
Uvolní mi ztuhlé nohy po náročném dnu.
mohu jen doporučit, skoro jak od masérky
používám každý den
Masážní přístroj má 3 programy o třech intenzitách + ohřev.
Umí pořádně zabrat, není to žádné šidítko.
Hezký holčičí design :)
Parádní úleva nohám, používám denně :)
Pro mě nemá
Jsme spokojeni doporucuji
Výborný masážní přístroj, krásně uvolní unavené a bolavé nohy
Super masáž na nohy, vřele doporučuji každému...
Výborně masíruje chodidla společně s vibrací nohou, jednoduché ovládání, upadl jsem do návykoveho užívání.
Nelze vypnout vibraci a ponechat pouze masáž chodidel.
Zatím nevím, mám krátký čas
Za cenu výborný
Zapaluje se,tlačí až bolí,nedá se nastavit intenzita,ani nikam uhnout,když už máte nohy uvnitř
Nákladné
Drahé
Masážní přístroj používám denně - přiznám se i vícekrát. Je velmi příjemné, nechat se masírovat, mnout šlapky, cítit teplo. Věřím ve zdravotní účinek reflexní terapie - každý masírovaný bod na šlapce má posilující účinek na ostatní orgány těla.
Koupím přístroj na vánoce i mým rodičům.
Pomohl mi od potíží
jsem velice spokojená
relaxční, účinné, denní použití
príma věc.
Hledala jsem delší dobu masážní stroj na unavené nohy. Tento mě zaujal, že masíruje válečkami i nafukováním vzduchu. Tlaková masáž je velice příjemná a uleví nohám. Když cítím, že po celém dnu nám těžké a bolavé nohy, použiju a hned se cítím lépe. S přístrojem jsem spokojena. Předčil moje očekávání. Doporučuji.
zatím nevím jaké
konečně pořádná a intenzivní masáž....
pro někoho možná měkteré programy až moc intenzivní, ale lze si zde vybrat i jemnější varianty
skvělý a lehce návykový :-)
Masíruje chodidla
Neohřeje nohy, jen slabá teplota na patě, nepřizpůsobí se délce chodidla, regulace jen skokově.
Produkt jsem vrátil.