Některé komponenty se snadno poškodí už při první montáži a zákaznický servis nefunguje
Příště bych koupil jinde jinou trampolínu. S timto jsem se sekl.

Příště bych koupil jinde jinou trampolínu. S timto jsem se sekl.
Kvalitní zpracování funguje jak má. Určitě doporučuji.
Jednoduchá a bezproblémová montáž, výhodná cena
Kdyz se povede sestavit, tak nez se rozpadne sit, deti to bavi.
Sestaveni je peklo, jak tady popisuji jini.
Horni lem site se rozpada a nevydrzi ani celou sezonu, nutna reklamace.
Rozmery site a tycoveho kruhu proste NESEDI!! Uz u prvni site jsem musel nakonec zkratit tyc o cca 5 cisel.
Po reklamaci jsem s novou siti musel tyc zkratit o dalsich 20cm!!!
Vyreklamovana sit navic stezi dosahne k pruzinam pro uchyceni vespod!!!
Az vyprsi zaruka, tak bud dokupovat site, nebo radsi najit produkt, co vydrzi a je kvalitni.
“Az” na neustale se rozpadajici horni lem a zasadne nesedici rozmery site a tyce je to jinak kvalitni produkt. Ale tyhle dve vady jsou tak zasadni, ze bohuzel OPRAVDU NEMOHU DOPORUCIT!!!
Akorát velká
Super cena
Pěkný design
- Návleky na svislých tyčích jsou krátké a sjíždějí dolů
- zip pro vstup je špatně řešený "do zatáčky" místo ze dvou kusů, jako má konkurence, dětem se velmi špatně otevírá a zavírá, vstup je celkově malý
- Nejvíce tragická je ochranná síť trampolíny, tu jsme 3x reklamovali, jelikož se horní červený lém úplně rozpadl - za 3 měsíce od složení! Byla nám zaslána nová síť s tím, že pokud se trampolína nepoužívá, máme jí chránit před sluncem a zakrývat ji. Ještě jsem u nikoho neviděla, že by zakrýval trampolínu, a ani prodejce žádný takový kryt k prodeji nenabízí.
Nakonec se nám podařilo trampolínu vrátit a získat peníze zpět.
Dle mého názoru Insportline poslal na trh neodzkoušenou verzi trampolíny a bohužel si udělal velmi špatnou reklamu. Tak snad inovovaná verze bude mít větší úspěch.
Hezký design.
Právě řeším reklamací. Trampolínu máme od konce dubna a ochranná síť, resp. její horní část, která je uchycená na kovové obruči se zcela rozsypala na prach a spadla. Podotýkám, že se tak nestalo vlivem spadnutí do sítě nebo abnormálním větrem, ale extrémně nekvalitním materiálem.
Mimo ochranou síť ae jedná o zcela standardní trampolínu, která hezky vypadá, ale aby se síť po 4 měsících zcela rozsypala jsem absolutně nečekal.
Snadná montáž.
Málo používané.
krásně jsme si ji užili asi 1 měsíc
po měsíci se nahoře rozpárala ochranná síť a trampolína je tak nevyužitelná. barva vybledla asi za týden, první trhliny se objevily po cca 2 týdnech. nyní už je síť utržená. skákali na ní jen malé děti, žádná nadměrná zátěž.
jsem velice zklamaná. já jsem si doma prosadila nákup od této značky a vícekrát už to neudělám.
Prostorná hezky pruží
Párkrát se již stalo že dcerce projela noha pružinami ven, běhala ale příliš u okraje.
Nekvalitní zpracování, odrazová plocha jedna z těch horších. Znovu bych nekoupil.
Věřím že jsou na trhu lepší kusy za podobné peníze.
nosnost 100kg
je to ok
-rychlé dodání
-dárek zdarma
- jinak v pořádku až na pár komponentů
- bohužel nám byly dodány malé koncovky pro připevnění finální sítě na tyčky, museli jsme si sami upravit
Trampolína splnila očekávání.
Návod. Návod by mohl být podrobnější, co se uchycení sítě týče. Není uvedeno přes kolik ok se má provléknout šňůrka v dolní části. Jsou to detaily, které však při přesném uvedení ušetří čas a práci. Museli jsme několikrát navlékat, než jsme vychytali to správné uchycení. Také si nejsme jisti, zda oka v síti vydrží a nepotrhají se časem. Horní obruč jsme museli zkrátit. Konce nešly v původní velikosti zasunout do sebe, aby se vytvořil kruh. Nic nenaštve tak, jako když objednáte trampolínu před sezónou s předstihem a v sezóně jí zlevní o 700 Kč.
Hezká a kvalitní trampolína za dobrou cenu. Velikost je akorát, splní účel a nezabere moc místa. V trampolíně stejně může být jen jeden člověk. Pro děti vyhovující.
dobrý vzhled a solidní materiály
návod na montáž
Vypadá robustně
Přišla poškrabaná
Chyběl ochranný návlek na jednu stojnu
dobré zpracování
vhodná barevnost
jednoduchost montáže
kdyby byl podrobnější návod, montáž by byla ještě snažší
za danou cenu dobrý produkt
Kvalita zpracování
Prostorná, barevně zapadá do zahrady (nemám ráda modrou barvu trampolín).
Sestavení, než jsme připevnili skákací plochu ke konstrukci, byli jsme na to 3 a byla to pořádná fuška. Ještě zip pro vstup mohl být delší do šířky.
Děti jsou spokojené to je hlavní a je pěkná